Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

5 ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Εγκρίθηκαν 5 έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προϋπ. 724.600,00€
Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεδρίαση ενέκρινε:
-          Τη διακήρυξη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου: «Αποκατάσταση τμημάτων οδοστρώματος της επαρχιακής οδού Τείχιο – Παλαιοξάρι της Π.Ε. Φωκίδας» προϋπ. 200.000,00€ με Φ.Π.Α.
-          Κατακύρωσε το αποτέλεσμα της προφορικής δημοπρασίας του έργου: «Καθαρισμός ποταμού Πλειστού στις θέσεις Καλόγερος – Πουρνάτι – Μόπλια – Προσφυλιάτικα και Γεροδήμος της Π.Ε. Φωκίδας» προϋπ. 24.600,00€με Φ.Π.Α..
-          Κατακύρωσε το αποτέλεσμα της ανοιχτής δημοπρασίας του έργου: «Αποκατάσταση οδοστρώματος τμημάτων της Ε.Ο. Άμφισσας – Γραβιάς της Π.Ε. Φωκίδας» προϋπ. 300.000,00€με Φ.Π.Α..
-          Τη διακήρυξη και τα τεύχη δημοπράτησης,
του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών ασφαλτικού οδοστρώματος επι της Παλαιάς Ε.ο. από Φράγμα Μόρνου έως Ευπάλιο της Π.Ε. Φωκίδας» προϋπ. 190.000,00€ με Φ.Π.Α.
-          Κατακύρωσε το αποτέλεσμα της προφορικής δημοπρασίας του έργου: «Αποκατάσταση οτμημάτων ασφαλτικού οδοστρώματος της Παλαιάς Ε.Ο. από πρόφραγμα Μόρνου – διασταύρωση Αβόρου – Φράγμα Μόρνου της Π.Ε. Φωκίδας» προϋπ. 10.000,00€με Φ.Π.Α..


                                                                                    Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


                                                                                                ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: