Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Ρίγη προκαλεί ακόμη και σήμερα η υπόθεση των τριών σατανιστών της Παλλήνης, οι οποίοι έκαναν δύο άγριες δολοφονίες- Που βρίσκονται σήμερα οι Κατσούλας, Δημητροκάλλης και Μαργέτη

Από την ομάδα των σατανιστών της Παλλήνης, ο «εγκέφαλος» της συμμορίας Μάκης Κατσούλας βρίσκεται ακόμη έγκλειστος στις αγροτικές Αγράς Χανίων και κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης, ο Μανώλης Δημητροκάλης στις φυλακές Τίρυνθας, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη είναι ελεύθερη από το 2001.

Το χρονικό της συμμορίας- Οι τελετές και οι άγριες δολοφονίες
Επικεφαλής και «τελετάρχης» της συμμορίας των σατανιστών, ήταν ο Ασημάκης Κατσούλας, ενώ ο Δημητροκάλης ήταν παιδικός του φίλος και τον ακολούθησε. Στις σατανιστικές τελετές που έκανε η συμμορία σε Παλλήνη και Κορωπί, συμμετείχε και η Δήμητρα Μαργέτη,
η οποία ήταν η φίλη του Κατσούλα.

Η Γαρυφαλλιά Γιούργα, θύμα των σατανιστών
Οι δολοφονίες ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 1992, όταν ο 21χρονος Κατσούλας και ο 19χρονος Δημητροκάλης οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου σε απομονωμένη περιοχή του Κορωπίου και αφού την λήστεψαν την χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και την στραγγάλισαν. Στη συνέχεια, οι δύο σατανιστές την περιέλουσαν με βενζίνη και την έκαψαν.
Το δεύτερο «χτύπημα» έγινε τον Απρίλιο του 1993, όταν οι δύο δράστες συνάντησαν τυχαία την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετάνια» και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα. Στη συνέχεια την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί όπου την βίασαν, ενώ στη συνέχεια ο Κατσούλας συνέθλιψε το κρανίο της με μια πέτρα για να μην μπορούν να την αναγνωρίσουν οι Αρχές.

Ο Δημητροκάλλης το 1994

Η «ώρα της κρίσεως» για τους σατανιστές ήρθε λίγο μετά την δεύτερη δολοφονία, όταν ο Δημητροκάλλης παρουσιάσθηκε στη ΓΑΔΑ και ομολόγησε
Πως συνελήφθησαν οι σατανιστές
Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο theTOC.gr, η «ώρα της κρίσεως» για τους σατανιστές ήρθε λίγο μετά την δεύτερη δολοφονία. Τότε, ο Μανώλης Δημητροκάλης -ο οποίος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία όπως και ο Κατσούλας- παρουσιάσθηκε στη ΓΑΔΑ και ομολόγησε τα εγκλήματα της συμμορίας. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Δημητροκάλης είχε αναφέρει στις Αρχές πως τον παρέσυρε ο Κατσούλας και πως ομολόγησε υπό το βάρος των τύψεων που είχε και δήλωσε μετανιωμένος. Μετανιωμένη εμφανίστηκε και η Δήμητρη Μαργέτη, η οποία υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα ψυχολογικού εξαναγκασμού από τον Κατσούλα. Ο ίδιος ο Κατσούλας μετά τη σύλληψη του παρέμεινε αμετανόητος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν δίστασζε κατά τη διάρκεια της δίκης του να απειλεί δημοσιογράφους.
Οι Κατσούλας και Δημητροκάλης καταδικάστηκαν σε δις ισόβια για τις δύο δολοφονίες, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε συνολικά σε κάθειρξη 17ετών και τεσσάρων μηνών
Εν τέλει, οι ποινές που τους επιβλήθηκαν ήταν οι ακόλουθες:
Οι Κατσούλας και Δημητροκάλης καταδικάστηκαν σε δις ισόβια για τις δύο δολοφονίες, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε συνολικά σε κάθειρξη 17 ετών και τεσσάρων μηνών για απλή συνέργεια.
Το προφίλ των σατανιστών- Που βρίσκονται σήμεραΑσημάκης Κατσούλας

 
Φωτογραφία από την δίκη των σατανιστών
Ο Κατσούλας γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε μέχρι τη σύλληψή του στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν βάσει των όσων τους έλεγαν εμπειρογνώμονες, ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος. Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993.
 Και ως κρατούμενος ωστόσο, ο Κατσούλας φρόντιζε να απασχολεί τις Αρχές, καθώς ένα χρόνο μετά την πρωτόδικη καταδίκη του έστελνε επιστολές σε ανυποψίαστες κοπέλες από την Παλλήνη, τις οποίες δημοσίευσε Το Βήμα το 1997. Το περιεχόμενο τους είναι ανατριχιαστικό:
«Εχθές παραλίγο να με κλείσουν στο Πειθαρχικό εξαιτίας ενός "νταή" που πίστεψε πως εγώ είμαι άλλο ένα συνηθισμένο παιδί. Δεν ξέρω τι έπαθε, εγώ πάντως δεν τον πείραξα για να μη χαλάσω τη διαγωγή μου. Μια ζαλάδα τον οδήγησε σε επιληψία και τώρα είναι στο νοσοκομείο της Λάρισας, στο νευρολογικό τμήμα...Παράξενο, τι να έπαθε ο φίλος μου; Ευχήσου του "περαστικά"».

«Δεν πιστεύω να ηρέμησες;» ρωτάει την παραλήπτρια της επιστολής του και υπογράφει το γράμμα ως «Μαύρος Αγγελος» ­ δηλαδή, στις δικές του αναζητήσεις ως «Σατανάς»!
Μάλιστα κλείνει το γράμμα του με μια φράση του Φάουστ: «Η γνώση μου με ενδυναμώνει να αναστήσω τις πόλεις των καταραμένων. Ολοι οι θησαυροί από τα Σόδομα ανήκουν σε μένα». Παράλληλα, ο Κατσούλας σύμφωνα με δημοσιεύματα, τηλεφωνούσε καθημερινά σε δύο ανήλικες αδελφές 11 και 12 ετών και τους ζητούσε να αγγίξουν τα απόκρυφα μέρη του σώματός τους για να κάνει τηλεφωνική εξέταση DNA. Τα κορίτσια είπαν στους γονείς τους τι συνέβαινε και μετά από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έφτασαν στον Κατσούλα στις φυλακές Μαλανδρίνου. Η εγκληματική του δράση ωστόσο είχε και συνέχεια, καθώς το 2005 και ενώ βρισκόταν σε ολιγοήμερη άδεια, βρέθηκε στην Αμφισσα, όπου προσποιούμενος τον αστυνομικό, ζήτησε από νεαρή Αλβανή, να ελέγξει τα χαρτιά της. Στη συνέχεια αφού την έβαλε στο αυτοκίνητο του, την μετέφερε στα ΚΤΕΛ Ιτέας όπου και την εγκατέλειψε. Η φημολογία τότε, ήθελε τον Κατσούλα να αποπειράθηκε να την βιάσει, ωστόσο στην ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν έγινε καμία τέτοια αναφορά.
Σήμερα, ο Κατσούλας είναι έγκλειστος στις αγροτικές φυλακές Αγράς Χανίων και μετά από 19 χρόνια φυλάκισης κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης.
Μανώλης Δημητροκάλης

 
Ο Δημητροκάλλης το 2009 στην Εύβοια. Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα
Ο Μανώλης Δημητροκάλης, ήταν αυτός ο οποίος μίλησε στην Αστυνομία για τα φρικτά εγκλήματα της ομάδας των σατανιστών και δήλωσε εξ' αρχής μετανιωμένος για τις πράξεις του. Οπως αναφέρει στο theTOC.gr ο αρχιφύλακας Αντώνης Αραβαντινός, ο Δημητροκάλης έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο στη φυλακή. «Στη φυλακή δούλευε υπερβολικά και αφοσιώθηκε στον Χριστό, ενώ τον επισκεπτόταν καθημερινά ένας ιερέας. Είχε κάνει το κελί του εικονοστάσι, ενώ πήρε και κάποια πτυχία. Μάλιστα επί σειρά ετών κράταγε το λογιστήριο του Κορυδαλλού. Οταν μετά πήγε στην Αγροτική φυλακή ήταν εξαιρετικός. Είναι απόλυτα μετανιωμένος και πλέον δεν θέλει να θυμάται αυτά τα πράγματα». Ο Δημητροκάλης είναι έγκλειστος στις φυλακές Τίρυνθας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταθέσει και αυτός αίτηση αποφυλάκισης. Το 2009 σε άδεια του, είχε εντοπιστεί από τον φακό του Πρώτου Θέματος σε διακοπές στην Εύβοια.
Δήμητρα Μαργέτη

 
Η Δήμητρα Μαργέτη σήμερα
Η Μαργέτη, η οποία γεννήθηκε το 1977, φέρεται να γνώριζε τον Κατσούλα από νεαρή ηλικία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σχέση δύο χρόνων με τον Δημητροκάλη, πριν τον εγκαταλείψει για χάρη του Κατσούλα. Μετά την καταδίκη της, αποφυλακίστηκε το 2001 όταν το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά έκανε δεκτή την αίτησή της και διέταξε με όρους την αποφυλάκισή της. Οι δικαστές έκριναν ότι επέδειξε καλή διαγωγή κατά την κράτησή της και πως δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την κοινωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι πλέον έχει φτιάξει την οικογένειά της και έχει γίνει μητέρα αλλά εκείνη δεν θέλει να μιλήσει για τη ζωή της. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: