Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

O ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ


Ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων είπε:

Τι θα ωφελούσε να παραιτηθώ από βουλευτής; Έχω πάρει μια ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό για να υποστηρίξω τα συμφέροντά του, ως βουλευτής. Ζητάω μια ανανέωση της εμπιστοσύνης στην περιφέρεια, όπου ο ρόλος μου θα είναι εντελώς διαφορετικός.

Από τη νομοθετική εξουσία θα περάσω στην εκτελεστική. Μπορεί να εκλεγώ μπορεί και όχι. Αν έφευγα, τι θα γινόταν; Αυτή τη στιγμή, μιλάμε για ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, τη στιγμή που και ο κ. Σγουρός δεν έχει δηλώσει την υποψηφιότητά του και η κ. Δούρου δεν έχει επανακοινώσει το πρόγραμμα της. Αυτή την στιγμή έρχομαι τρίτος στις δημοσκοπήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορώ να διεκδικήσω την περιφέρεια. Αν παραιτούμουν από βουλευτής, θα σήμαινε ότι ενδιαφέρομαι περισσότερο για την περιφέρεια; Αυτές εκτιμώ ότι είναι σκοπιμότητες και μικροπολιτικές αντιλήψεις, οι οποίες περισσότερο μπερδεύουν τον κόσμο και είναι κινήσεις εντυπωσιασμού, παρά ουσιαστικής διαχείρισης των πραγμάτων...
Σχόλιο : Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους του κ. Χαϊκάλη για την επιλογή τους. Μόνη της η 
ατάκα «τι θα άλλαζε αν έφευγα από βουλευτής» δείχνει πόσο τους σέβεται ο ίδιος ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς επειδή σέβεται αυτούς που τον επέλεξαν για βουλευτή δεν παραιτείται ρε ούγκανοι. τι δεν καταλαβαίνετε;