Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΌΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Θυμάμαι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ να δείχνει συνεχώς με τον δείκτη του χεριού της τον Παπακωνσταντίνου και να του επιτίθεται με χυδαίο τρόπο για τη λίστα 
Theinsider:  Ένα καταχθόνιο ταμείο (ΕΣΗΕΑ το λένε) υποχρέωνε με φριχτούς τρόπους 400 δημοσιογράφους να παίρνουν επίδομα ανήλικου για τις 40άρες κόρες τους. Άλλες φορές με βασανιστήρια (ακουγόντουσαν μέχρι το Κολωνάκι!) , άλλες φορές με απειλές και εκβιασμούς. Αυτόπτης μάρτυρας -που κατάφερε με μυθιστορηματικό τρόπο και απέδρασε από το κολαστήριο της ΕΣΗΕΑ- διηγείται:
"Μας έβριζαν συνέχεια, μας ταπείνωναν συστηματικά με χυδαίες εκφράσεις όπως " ρε αλήτες, θα πάρετε το επίδομα ανηλίκου 400 ευρώ για τα 40χρονα βρωμόπαιδα σας ότι και να κάνετε, το καταλάβατε; Γκε-γκε;".
Πραγματικά συγκλονιστικό.
Και φυσικά δεν χρειαζόταν η Λίνα Αλεξίου να απολογηθεί για το επίδομα που ελάμβανε επί 18 συναπτά έτη για την...ανήλικη κόρη της Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σε ανακοίνωσή-απάντησή της (γροθιά στο κατεστημένο θα λέγαμε) η κ. Αλεξίου αναφέρει ότι είναι κατάδηλη η σκοπιμότητα του δημοσιεύματος της Real News (Διαβάστε ΕΔΩ) και υποστηρίζει πως η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί δημοσιογράφοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες,
πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου.

Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου τους ξεφτιλίζει (ας μας επιτραπεί ο στιγμιαίος λαϊκισμός) κάνοντας λόγο "για επίθεση εναντίον της και χτύπημα κάτω από τη μέση". Επισημαίνει δε, ότι πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας.

Μα γιατί δίνουν σημασία σε τέτοια δημοσιεύματα; Ποιος θα άντεχε τέτοια βασανιστήρια; Κανείς. Ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου!




Ένα ακόμη σχόλιο του Άρη Δημοκίδη στη Lifo μπορείτε να διαβάσετε εδώ




Eπίσης, παραθέτουμε ενδιαφέρον σχόλιο του Κώστα Γιαννακίδη [fb]: Όλο αυτό που έχει συμβεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι άκρως διασκεδαστικό. Εννοείται ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα βλακώδη του Ταμείου που πλήρωνε 28 ευρώ τον μήνα στη μαμά της-το ποσό είναι τόσο χαμηλό που αναιρεί κάθε υποψία για δόλο, ευθύνη κ.λ.π. Αν ήταν μεγαλύτερο, φυσικά και θα συζητούσαμε τώρα για ευθύνες της Ζωής-δεν μπορεί να μην το είχαν συζητήσει με τη μαμά της. Το χαριτωμένο έχει να κάνει με τα επικοινωνιακά αντανακλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ και του, εκτενούς είναι η αλήθεια, δικτύου των φίλα προσκείμενων accounts στα κοινωνικά δίκτυα-για να το πω κομψά.

Όσο η Real News πότιζε θετική δημοσιότητα τον ΣΥΡΙΖΑ, όλα ήταν μία χαρά, εκτός από τα πρόστιμα του ΕΣΡ που «σκοπό έχουν να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιδρά στο μνημόνιο». Όταν η καραμπόλα χτύπησε τη Ζωή και τη μαμά της, αυτομάτως η Real News και ο Χατζηνικολάου πέρασαν σε εκείνους που «δεν θέλουν να πληρώσουν τα δίκαια πρόστιμα, αλλά να παραμείνουν ανεξέλεγκτοι, να σπιλώνουν πρόσωπα κ.λ.π.» Αποφασίστε. Αν, πάντως, θέλετε την προσωπική μου άποψη, η επίθεση στην Αλεξίου για αυτόν τον λόγο, είναι άδικη.

Κατά τα λοιπά, δεν ξέρω αν εγείρεται ηθικό/δεοντολογικό θέμα, στην περίπτωση που η Ζωή αύριο είναι υπουργός (Δικαιοσύνης ή Ειδικών Δικαστηρίων) και η μαμά της ελέγχει, κατά κάποιον τρόπο, τα μέσα ενημέρωσης.




Σχόλιο: Θυμάμαι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ να δείχνει συνεχώς με τον δείκτη του χεριού της τον Παπακωνσταντίνου και να του επιτίθεται με χυδαίο τρόπο για μία λίστα (Λαγκάρντ) από την οποία κανείς δεν έχει εισπράξει ούτε 1 ευρώ και βέβαια ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει εφόσον κυβερνήσει στο προσεχές μέλλον [έχουμε επανειλλημένα εξηγήσει τους λόγους]. Τότε, ο Παπακωνσταντίνου μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει με όλη την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει ότι ο ίδιος είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ρημάδα η λίστα βρίσκεται στην Ελλάδα, ο ίδιος είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την έρευνα διαρροής αφορολόγητων κεφαλαίων στο εξωτερικό, ο ίδιος είναι που χειρίστηκε τη λίστα με μυστικό τρόπο και δεν την πρωτοκόλλησε για να μπορέσει το κράτος να εισπράξει από τους κατόχους εμβασμάτων στο εξωτερικό που περιλαμβάνονταν στη λίστα. 

Η φιλόδοξη νομικός είχε τότε αποφασίσει ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι ένοχος και μέρος του «συστήματος» -προφανώς κάποιος άλλος κρυφός πόλος του συστήματος διότι το μεταπολιτευτικό σύστημα τον κυνηγά ακόμη μέσα από κάθε μέσο που διαθέτει! Μάταια της εξηγούσε ο Παπακωνσταντίνου ότι θα ήταν τουλάχιστον βλαξ για να φέρει μία λίστα και μετά να την κρύψει ή να την παραποιήσει. Ακόμη, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, και η Κωνσταντοπούλου ανήκει σε αυτούς, γνώριζαν ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε καμία μα καμία προσωπική σχέση με τις ξαδέρφες του [πλην της τυπικής συγγένειας], οπότε ήτο αδιανότητο να ερευνήσει τη λίστα και να αφαιρέσει τα ονόματα αυτών για να τις προστατέψει. Τότε, η Κωνσταντοπούλου κρέμασε στα μανταλάκια έναν αθώο άνθρωπο, εξυπηρετώντας κομματικά συμφέροντα αλλά και διεκδικώντας προσωπική δόξα. 


Πού κολλάνε όλα αυτά; Τότε, θυμάμαι είχα τόσο θυμό μέσα μου για όλο αυτή τη στημένη φαρσοκωμωδία που σκεφτόμουν αυτή την παροιμία με τη ρόδα που γυρίζει. Και να που γύρισε η ρόδα για την κα Κωνσταντοπούλου. Προφανώς, δεν είχε ανάγκη κανένα επίδομα η οικογένειά της και μάλιστα αυτής του ύψους. Η ίδια, σήμερα, ψάχνει κάποια μέσα υποστήριξης ενώ το αδηφάγο τέρας του παραλογισμού την κατασπαράζει με μανία. Και γω, από τη μεριά μου, χωρίς περηφάνια, θα πω: ''Όλα εδώ πληρώνονται''!

Δεν υπάρχουν σχόλια: