Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ, ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑ-ΤΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ., Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ!

Θα σας προτείναμε αν δεν έχετε πολύ γερό στομάχι να μην διαβάστε αυτή μας την ανάρτησηΔεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσετε μ' αυτή την ανατριχιαστική περίπτωση "τόνους" αηδίας και αποτροπιασμού κάτι που δύσκολα δεν θα έχει αποτέλεσμα στομαχικές διαταραχές. 

Κι αυτό όχι τόσο γιατί για άλλη μια φορά θα διαπιστώσετε την ομερτά που υπάρχει και τον τρόπο που επιλέγουν να αντιμετωπίζουν δικαστικές και αστυνομικές αρχές γαλάζια στελέχη της λεγόμενης "καλής κοινωνίας". Αυτό για τους "πλεμπαίους/ες", είναι γνωστό. Εκείνο που είναι τρομερό, είναι ότι σε γνώσει των "πυλώνων" του πολιτικού συστήματος κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας, στυγνοί εγκληματίες, όπως αυτός στον οποίο θα αναφερθούμε παρακάτω, και δεν θα ήταν υπερβολή να τα χαρακτηρίσεις "ομιλούντα κτήνη".

Αναφερόμαστε στην αποκάλυψη που κάνει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Documento που κυκλοφορεί. Μιλάμε για μια αδιανόητη περίπτωση που μπορεί όμως να θεωρηθεί και μια εικόνα της δεξιάς αντίληψης και νοοτροπίας. (Και με την ευκαιρία να επαναλάβουμε ότι κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να επικαλούνται την ανοησία ότι σε όλους τους πολιτικούς χώρους υπάρχουν παιδοβιαστές).  

Απ' το ανατριχιαστικό στην κυριολεξία,

κείμενο που υπάρχει στην εφημερίδα του εκδίδει ο Κώστας Βαξεβάνης, μαθαίνουμε μια περίπτωση που αμφιβάλλουμε αν θα μπορούσε συμβεί και στην πιο υποανάπτυκτη χώρα του λεγόμενου τρίτου κόσμου. 

Συγκεκριμένα ένα μέλος μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες των Ιωαννίνων, πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. με στενές σχέσεις με τον σημερινό αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, βίαζε το ίδιο του το παιδί, ένα κοριτσάκι μόλις έντεκα ετών, μαθήτρια της Ε’ δημοτικού. 

Ο πα-τέρας απειλούσε να σκοτώσει το κοριτσάκι, αν μιλούσε για την φρίκη που βίωνε. Η ίδια ίσως να μη μιλούσε ποτέ για τον εφιάλτη που έζησε αν λίγο πριν συμπληρώσει τα 18 της χρόνια δεν έβλεπε ότι  πα-τέρας της παρενοχλούσε ανήλικες φίλες της. Τότε αποφάσισε να τον καταγγείλει, αφού πρώτα μίλησε στη μητέρα της. Βρίσκει το κουράγιο και πηγαίνει στο Α.Τ Ιωαννίνων και περιγράφει στους αστυνομικούς όσα είχε βιώσει την περίοδο 2010-11: τους βιασμούς και τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της. Παρά τη σοβαρότητα της καταγγελίας οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων που χειρίστηκαν την υπόθεση ουδέποτε συνέλαβαν τον εγκληματία. Η τοπική εισαγγελία ουδέποτε διέταξε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του κατηγορούμενου παιδοβιαστή, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο παράγοντας της Ν.Δ πρωτόδικα καταδικάστηκε ομόφωνα σε 18 χρόνια, χωρίς να μπει ούτε μία μέρα φυλακή αφού έχει αναστολή ποινής μέχρι το εφετείο.

Οι αρχές όχι μόνο του επέτρεψαν να κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά παράλληλα τον προστάτεψαν διατηρώντας την ανωνυμία του.

Αν αντέχετε διαβάστε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης


tsak-giorgis.blogspot.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ..