Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Γράφει ο mitsos175

Πολλά τα σχόλια για το IQ ραδικιού του Κυρανάκη και την ανοησία που είπε για τα μακαρόνια. Πως δήθεν δεν μειώνουν τις τιμές, γιατί οι πλούσιοι τρώνε περισσότερα! Παρόμοιες βλακείες έχουμε ακούσει ξανά από τον Άδωνη με τα καύσιμα.

Δεν είναι όμως μόνο από ηλιθιότητα που λέγονται αυτά. Τα καθάρματα της ΝΔ είναι οι πιο διεφθαρμένοι και κυνικοί μαυραγορίτες που υπάρχουν. Τα απίστευτα που λένε έχουν σκοπό, όχι να πείσουν, αλλά να μας κάνουν να παγώσουμε, να αποπροσανατολιστούμε. Γελάμε μ’ αυτούς, όμως η ακρίβεια θερίζει. Μια σακούλα τρόφιμα που πριν τρία χρόνια πληρώναμε 20 ευρώ, σήμερα τα πληρώνουμε 40 και παραπάνω. Αυτό δεν είναι καθόλου για γέλια.

Οι νεοδημοκράτες δεν εφαρμόζουν την τακτική του παραλόγου μόνο για την ακρίβεια. Την εφαρμόζουν σε όλα τα εγκλήματα που κάνουν. Θυμάστε με τη μαζική δολοφονία λόγω υποβάθμισης του ΕΣΥ; «Έφταιγαν» οι νέοι, η μουσική, τα περίπτερα, τα παγκάκια οι όρθιοι, ενώ οι πραγματικοί φταίχτες δολοφόνησαν δεκάδες χιλιάδες,

που άφησαν να πεθάνουν αβοήθητοι.

Το ίδιο με την παιδεραστία. Εκτός του «φαίνονταν 20 χρονών», όποτε αναρωτιέσαι πόσο μαλάκας είναι κάποιος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το 12χρονο παιδί του Δημοτικού από τον ενήλικα, άκουσα, από το Μπαλάσκα (ποιον άλλον;) να λέει πως ο μπάτσος βιαστής της ανήλικης δε θα απολυθεί, γιατί «είναι δύσκολο να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι»! Αυτό να το πει στους υγειονομικούς που είναι χωρίς δουλειά, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν ένα αναποτελεσματικό εμβόλιο.

Η βλακεία τους κρύβει το φασισμό τους. Οι γελοίες δικαιολογίες είναι σαν το ανέκδοτο με το λαγό, την αλεπού και το κράνος, όπου ο λαγός μόλις πήρε την εξουσία έδερνε την αλεπού που την είχε άχτι, γιατί τάχα δε φορούσε κράνος. Πολύ απλά οι νεοδημοκράτες -και φυσικά δεν μιλάμε για τους ηλίθιους απλούς ψηφοφόρους- είναι διεφθαρμένα κτήνη, που βρίσκουν αφορμές να εξαθλιώσουν τον κόσμο, τον οποίο μισούν, καθώς ο ίδιοι είναι υποταγμένοι, κομπλεξικοί προδότες. Εγκληματίες που κρύβονται πίσω από σημαίες, σταυρούς κλπ.

Το ίδιο κάνουν παντού. Ο προφήτης είπε για το σκεπτικό του δικαστηρίου τόσο στο Βατοπέδι, όσο και την αθώωση του Μένιου. Καμία λογική προκλητικό το «σκεπτικό», αν μπορούμε να πούμε σκέψη την τρολλιά, αλλά η δουλειά έγινε. Ο Μένιος είναι έξω όπως είναι ο Λιγνάδης, οι φονιάδες, οι βιαστές οι μαφιόζοι.

Ο νόμος όσο σκληρός και να είναι, είναι για την πλέμπα. Θέλουν να ευνουχίσουν τους βιαστές; Ωραία λοιπόν να αρχίσουν από το Γεωργιάδη, έπειτα το Λιγνάδη, το Μίχο τους 213 νεοδημοκράτες. Καλύτερα θα ήταν να ευνουχιστούν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ μπας και γλυτώσουμε από τους χειρότερους εγκληματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: