Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Γράφει ο mitsos175 

Αρσενική Εύα Μπράουν, κανένα άλλο κόμμα δεν ξέπλυνε και δεν έκανε πλάτες σε παιδεραστές, παρά μόνο η γαλάζια εγκληματική συμμορία της ΝΔ.

1) Στρατός από τρολλ πληρωμένα και βολεμένα παράσιτα σπιλώνουν τα θύματα και δοξάζουν τους θύτες.

2) Μπάτσοι - βαφτιστήρια αναλαμβάνουν να αποθαρρύνουν όσους μιλάνε και να δώσουν συμβουλές σε φονιάδες, βιαστές και κάθε διεστραμμένο νεοδημοκράτη.

3) Δικαστές ρίχνουν στα πούπουλα στέλνονταν σπίτι τους τα χειρότερα σκουλήκια, όπως το Λιγνάδη, ενώ άλλους σαν το Γεωργιάδη δεν τους ακουμπάν καν.

4) Μεγαλοδικηγόροι της ΝΔ υπερασπίζονται τα κτήνη λέγοντας ψέματα συκοφαντώντας κι αυτοί τα θύματα

5) Οι ΑΡΔ Αλήτες Ρουφιάνοι πετσωμένοι δήθεν «Δημοσιογράφοι», γίνονται πλυντήρια για να καθαρίσει το αίμα και το σπέρμα. Πάνε να βγάλουν στοιχεία των θυμάτων στη δημοσιότητα, ενώ ξεπλένουν με τη γλώσσα τους το αίμα και το σπέρμα.

Οι 213 βιαστές μικρών παιδιών πιθανότατα είναι όλοι μέλη της γαλάζιας συμμορίας της ΝΔ. Έτσι εξηγούνται γιατί δεν δίνονται στη δημοσιότητα τα ονόματα τους. Πρόκειται για πολύ γνωστούς πολιτικούς, παπάδες, καλλιτέχνες και άλλους που το παίζουν πατριώτες, θεούσες και οικογενειάρχες.

Έχω την υποψία πως όλο το παρακράτος,

έπεσε πάνω στην οικογένεια της 12χρονης για να εκδικηθεί και να κλείσει το στόμα. Γιατί τα παιδιά χωρίς τους γονείς φοβούνται. Είναι τακτική της πιο διεφθαρμένης εγκληματικής οργάνωσης, της Νέας «Δημοκρατίας» πιο σωστά της Νέας Παιδεραστίας, της Νέας Διαφθοράς.

Ξέρουμε καλά πως φυτεύονται τα στοιχεία, ενώ ο λογαριασμός της μητέρας ήταν γνωστός στο βιαστή. Τους πρόδωσε όμως το ποσό. Για 50 ευρώ θα έκανε τέτοιο πράμα στο παιδί της, όταν η ίδια επέμενε να καταγγείλει και αρνήθηκε τις 10.000 που της πρόσφερε η σύζυγος για να σιωπήσει; Κάτι δεν στέκει λογικά εδώ.

Αλλά ας πούμε πως έχουν ευθύνη και οι γονείς, πράγμα για το οποίο που ως τώρα έχω λόγους να αμφιβάλω. Θα τιμωρηθούν από τη δικαστική εξουσία, αφού δεν έχουν πλάτες. Περιμένουμε να δούμε αποδείξεις, κι αυτά ως τώρα είναι ενδείξεις τρομοκράτησης και εκδίκησης.

Ο βιαστής της ανήλικης και νταβατζής εξακολουθεί να είναι το νεοδημοκρατικό τέρας που φωτογραφίζονταν με πολιτικούς και άλλους από το χώρο της ΝΔ. Φωτογραφίζονταν αγκαλίτσα, όπως με το μπάτσο, ενώ στο σπίτι του πήγε ο Πατούλης και τον εκθείαζε. Τα όπλα που είχε τι τα ήθελε; Είναι το κάθαρμα που βίασε το κοριτσάκι και που το απειλούσε να μη μιλήσει. Αν είχε τους γονείς συνεργούς, δε χρειάζονταν απειλές.

Στο μεταξύ οι 213 είναι κομματικά στελέχη της ΝΔ. Αλλιώς θα τους έδιναν στη δημοσιότητα. Όταν το τέρας απείλησε να μιλήσει, ο (παρα)κρατικός μηχανισμός κινήθηκε ταχύτατα, γιατί οι 213 έχουν λόγο και για αποπροσανατολισμό και για τη σιωπή του κοριτσιού που βιάστηκε και βιάζεται ξανά από τη συμμορία της ΝΔ. Απαιτούμε ΟΛΑ τα ονόματα των καθαρμάτων. Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

ΥΓ1: Ποιος έμεινε; Η θεία του κοριτσιού. Να δείτε που θα τη βγάλουν τρομοκράτη.

ΥΓ2: Για να φύγουν τα παράσιτα: Δημήτρης! Δυστυχώς σταμάτησε τις απεντομώσεις και τώρα πρέπει να τις κάνουμε μόνοι μας.


tsak-giorgis.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: