Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ-Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ “ΚΑΤΕΒΗΚΕ” ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη ΝΔ καθώς προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προλάβουν ενδεχόμενες παράπλευρες απώλειες από το σκάνδαλο Πάτση.


Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο που οδήγησε στην αποπομπή του «γαλάζιου» βουλευτή Ανδρέα Πάτση από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αποκαλύφθηκε ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής, αγόραζε «κόκκινα» δάνεια στο 1/15 της αξίας τους, ενώ το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι αυτές οι δοσοληψίες δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες που καταθέτει.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο Ανδρέας Πάτσης έχει πάρει με απευθείας ανάθεση σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ, γεγονός για το οποίο φέρει ευθύνες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του, σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Η τελευταία εξέλιξη όμως αποτελεί την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να κρύψει το γεγονός ότι ο γιος του Ανδρέα Πάτση, Πάρης αποτελούσε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ, «Συντονιστή θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων».

Ο γιος του βουλευτή ήταν συντονιστής σε ημερίδα της ΝΔ για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, όσο ο πατέρας του φέρεται να έκανε δουλειές με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: