Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΟΚ: ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!

Με μια σκληρή και εκτενή ανακοίνωση, επτά οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος, Αθήνας, Καβάλας, Τριανδρίας, Σερρών, Ιωαννίνων, Καστοριάς - καταδίκασαν την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για τις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας...
Οι σύνδεσμοι σχολιάζουν αρνητικά την διάχειριση των οικονομικών της ΠΑΕ από τον Ζαγοράκη, ενώ τον κατηγορούν ότι "έσφιξε τα χέρια με εκείνους που οδήγησαν 1.500 συναθρώπους μας στην αυτοκτονία και γύρισαν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου 30 χρόνια πίσω".
Ακόμη, στην ανακοίνωση ζητούν από τους φιλάθλους να "μαυρίσουν" τον Ζαγοράκη μεταξύ άλλων και ως "υπηρέτη του πιο καταστροφικού, αισχρού και αυταρχικού πολιτικού συνονθυλεύματος που κυβέρνησε την Ελλάδα μεταπολεμικά και την έχει φέρει στην απόλυτη παρακμή και στη διάλυση κάθε έννοιας κοινωνίας".
Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση των επτά συνδέσμων, ως έχει εδώ

ΣΧΟΛΙΟ: Συμφωνώ με το πόρισμα των συνδεσμιτών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Προφανώς διαφωνώ,
με την αντιμνημονιακή αιτιολόγησή του. Η εκμετάλλευση της πίστης σου σε μία ομάδα ή μία θρησκεία για ατομικά ή κομματικά οφέλη είναι κοινωνική οπισθοδρόμηση και τούτο πρέπει πρώτιστα να σε προβληματίσει. Μαύρο στον κάθε Ζαγοράκη που θέλει να κάνει καριέρα ή να ωφελήσει πολιτικούς και πολιτικές στις πλάτες της ομάδας σου. Μαύρο σε κάθε έναν που θα αποτολμήσει να κατευθύνει την ψήφο σου με ποδοσφαιρικούς όρους. Το προοδευτικώς σκεπτόμενο κομμάτι της κοινωνίας μας προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να θέσει το ζήτημα του διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας [και τις πολιτικές προεκτάσεις αυτού] προς συζήτηση στο τραπέζι. Αντί αυτού, κάποιοι πολιτικοί προσπαθούν να ενσωματώσουν και το ποδόσφαιρο στην πολιτική ζωή της χώρας. 


Ναι, να ψηφίσω τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αν αυτός έχει άποψη για την Ε.Ε. και την πολιτική της κατεύθυνση και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μου και της Ευρώπης στην ευρωβουλή. Εν προκειμένω, δεν έχει· και αυτό κάνει την επιλογή Σαμαρά καταγέλαστη. Ειρήσθω εν παρόδω, στον Πειραιά η προοδευτική αυτοδιοικητική απάντηση στον Μιχαλολιάκο δεν είναι ο *Ολυμπιακός*. Όχι μόνο δεν πρέπει να αφήσουμε τη πίστη μας σε μία ομάδα να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης αλλά θα πρέπει να καταδικάσουμε τις πρακτικές που έχουν ως σκοπό την εκμετάλλευσή μας μέσω της πίστης μας σε μία ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: