Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ANTINEWS ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟ: «ΈΜΑΘΕ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ»

Γράφει το antinewsΕπικριτικός για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ήταν ο Ευάγγελος Αντώναρος. Αν δεν τον θυμάστε είναι εκείνος ο τύπος που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έκανε άνθρωπο ο Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία...
Ενοχλήθηκε λοιπόν ο Αντώναρος γιατί ο Σαμαράς δεν έκανε ανακοινώσεις για μεγάλες φορο-απαλλαγές και δεν προχώρησε σε ακατάσχετη παροχολογία. Και σε tweet του αναφέρει: «Τι μεσολάβησε άραγε από τις συγκεκριμένες διαρροές στον Τύπο την Πέμπτη μέχρι τις... μη ανακοινώσεις; Κύριος οίδε....»

Να σου πούμε εμείς τι μεσολάβησε κ. Αντώναρε; Μεσολάβησαν μερικά χρόνια νεοδημοκρατικής αφασίας,
και οικονομικής καταστροφής που κι εσείς έχετε ευθύνη. Τα δικά σας ασυμμάζευτα ήρθε να μαζέψει ο Σαμαράς και τον κατηγορείτε κι από πάνω. Αυτά μεσολάβησαν και προφανώς δε σας αρέσουν να ακούτε μεγάλες αλήθειες. «Έμαθε η γριά στα σύκα» που λέει και η παροιμία. Έτσι και ορισμένοι θέλουν παροχές.


ΣΧΟΛΙΟ: Το ποστ δεν επιδέχεται περαιτέρω σχολιασμού. Το φίλα προσκείμενο στον Σαμαρά antinews τα είπε όλα σε λίγες λέξεις. Αυτά ντε, που, για τα μάτια του κόρακα, δε λέει το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Ή μάλλον τα αποδίδει στο ''λεφτά υπάρχουν''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: