Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..

Ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης εμφανίζεται να δίνει εντολές στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, εν όψει κρίσιμων ψηφοφοριών τον Φεβρουάριο του 2013. [matrix24]
 Ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και επικαλείται «εθνικούς λόγους» για την πρωτοβουλία του, επιβεβαιώνοντας εμμέσως και τη γνώση του πρωθυπουργού για την επικοινωνία του με τον Κασιδιάρη.

Επιβεβαιώνει επίσης τη σχέση του με τον Ζούμπο (τον «25χρονο υπάλληλο» της Χρυσής Αυγής). Βέβαια, δεν εξήγησε ο κ. Μπαλτάκος ποιοι είναι οι «εθνικοί λόγοι» που επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία να συνταχθεί με τη Χρυσή Αυγή,
και μάλιστα οι σχέσεις αυτές να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε με απλή εντολή Μπαλτάκου να ψηφίζει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης.

Σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» φέρνει στη δημοσιότητα δύο ακόμη μηνύματα από το γραφείο της Χρυσής Αυγής (Ζούμπος) προς τον Κασιδιάρη, που έχουν σχέση με τον Τάκη Μπαλτάκο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τη Δευτέρα 23/9/13, ο Ζούμπος στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στον Κασιδιάρη: «Ενημερωτικά με πέτυχε ο Τάκης από το απέναντι γραφείο και ζητούσε εσένα». Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζούμπος στέλνει στον Κασιδιάρη ένα δεύτερο πανομοιότυπο μήνυμα.

Τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι ακόμα και εκείνη την κρίσιμη στιγμή, τις παραμονές των συλλήψεων, ο ισχυρός άνδρας του Μαξίμου επιδίωκε νέες επαφές με την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης. Η κυβέρνηση παραμένει εκτεθειμένη. 

Πέντε μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ο Τάκης Μπαλτάκος αναζητούσε εναγωνίως τον Ηλία Κασιδιάρη.

ΣΧΟΛΙΟ: Κοσμοϊστορική αποκάλυψη, γιατί φαίνεται ότι ο Μπαλτάκος να αναζητά το πουλέν του τον Κασιδιάρη μετά την δολοφονία Φύσσα. Αυτό τι καταμαρτυρά; Μια αγωνία του Μπαλτάκου να ελέγξει την ιστορία, η οποία φαίνεται να του ξεφεύγει μετά την δολοφονία Φύσσα. Είναι πλέον σίγουρο ότι ο Μπαλτάκος με "εντολή" Σαμαρά είχε αναλάβει την χειραγώγηση της Χ.Α., γύρω από την οποία είχε στηθεί ένα πέπλο προστασίας, τόσο σε επίπεδο Κοινοβουλίου, όσο και σε επίπεδο δικαιοσύνης, με το "σύστημα Σαμαρά" να παρέχει ασυλία στους χρυσαυγίτες.

Υπήρχε σχεδιασμός η Χ.Α. κοινοβουλευτικά και εκλογικά να αποτελέσει ένα χρήσιμο μαξιλάρι για τον Σαμαρά, είτε σε επίπεδο κυβερνητικού εταίρου ή ακόμα και στην εκλογή του ΠτΔ με ψήφους της "σοβαρής" Χ.Α. από την παρούσα Βουλή. Όμως η δολοφονία Φύσσα χάλασε τα σχέδια, με τον Μπαλτάκο καταπώς φαίνεται να τηρεί αποστάσεις από τους χρυσαυγίτες. Επομένως δεν είναι διόλου απίθανο ο Κασιδιάρης να έβγαλε το βίντεο στην δημοσιότητα, ως πράξη αντεκδίκησης για την μη παροχή προστασίας από το σύστημα Μπαλτάκου-Σαμαρά.


Όπως και να χει, τέτοια δημοσιεύματα βοηθούν στο να μην ξεχαστεί το τι λειτουργούσε ή και ακόμα λειτουργεί στον πυρήνα της κυβέρνησης Σαμαρά, με τις ευθύνες υπόθαλψης του κυβερνητικού εταίρου Βενιζέλου να είναι παρούσες και καθόλου έως τώρα διερευνηθείσες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: