Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ!

Δημόσια καταγγέλλουν, ιδιωτικά απολαμβάνουν κάθε προνόμιο που τους παρέχει το «σάπιο» σύστημα που δήθεν θέλουν να γκρεμίσουν. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο
«Αλωσαν» τη Βουλή, καταγγέλοντας το «σάπιο πολιτικό σύστημα» και πείθοντας τους ψηφοφόρους τους ότι θα είναι διαφορετικοί, αντισυστημικοί και πως θα «σαρώσουν» το κατεστημένο.
Όμως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σπεύδουν να γευτούν όλα τα προνόμια που το σύστημα που κατήγγειλαν τους προσφέρει.
Μετά τις αποκαλύψεις για τους ρουσφετολογικούς διορισμούς ανηψιών, συζύγων και λοιπών συγγενών, νέα στοιχεία για τη δράση των χρυσαυγιτών εθνοπατέρων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Οπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής» οι βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Αντώνης Γρέγος κατέφυγαν στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας της Βουλής για να πάρουν άτοκο δάνειο. Οι δόσεις αποπληρωμής,
θα παρακρατώνται από τον -ύψους περίπου 6.500- μηνιαίο μισθό τους.
Κατά το ίδιο δημοσίευμα, το προνόμιο των άτοκων δανείων απολαμβάνουν ήδη οι Η.Παναγιώταρος, Ν.Μίχος, Δ.Κουκούτσης, Κ.Μπαρμπαρούσης και Χ.Αλεξόπουλος.
Το αξιοπερίεργο -πέραν της εξαπάτησης των ψηφοφόρων τους- είναι πως λίγους μήνες πριν ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθετε ερώτηση με την οποία στηλίτευε το καθεστώς των άτοκων δανείων, διερωτώμενος μάλιστα γιατί δεν το έχει περικόψει η...τρόικα!
«Η διατήρηση του θεσμού της χορήγησης δανείων με προνομιακούς όρους σε πρώην και νυν βουλευτές από το ταμείο αλληλοβοηθείας βουλευτών, προκαλεί τη δικαιολογημένη οργή των συμπολιτών μας» ανέφερε στην ερώτηση ο Η.Κασιδιάρης, χαρακτηρίζοντας το προνόμιο «σκάνδαλο, το οποίο πρέπει να λάβει τέλος το συντομότερο δυνατόν».

Μάλιστα η ερώτηση αυτή παραμένει «καρφωμένη» στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, από την οποία όμως περιέργως απουσιάζει η προσφυγή στο Ταμείο των χρυσαυγιτών βουλευτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: