Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΗΣ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ανατριχίλα στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση που έγινε γνωστή χθες και αφορούσε στην περίπτωση μιας 45χρονης από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες συγγενών της, μια 45χρονη θαφτηκε ζωντανή αφού λίγη ώρα αφότου την είχαν θάψει ξύπησε από το κώμα που είχε περιέλθει και πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο λίγη ώρα μετά την κηδεία της.

Όπως επιβεβαίωσε χθες και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης  πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.

Αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο και ύστερα από λίγη ώρα κάτοικοι της περιοχής,

αλλά και μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης! Ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το λήθαργο, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Ομως, οι γιατροί του ΕΚΑΒ έχουν εντελώς αντίθετη άποψη. Σύμφωνα με τη Χρυσή Ματσικούδη γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 45χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρεί αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, είπε ότι και το πλήρωμα του  ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία. Μάλιστα, ανέφερε πως έκαναν καρδιογράφημα και όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις στη νεκρή, χωρίς να βρουν κάτι «περίεργο». «Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Εγώ δεν το πιστεύω. Η γυναίκα ήταν καρκινοπαθής τελικού σταδίου. Την περιμέναμε να πεθάνει. Ο θάνατός της πιστοποιήθηκε στο νοσοκομείο. Οι ιατροδικαστές θα πουν τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο».

Λύστη στο μυστήριο αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: