Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΝ "ΜΠΑΛΤΑΚΙΑΔΑ"

Κάποιες φορές είναι μερικά όνειρα, που  τα αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα, λες και το σκηνικό που σου φέρνει στον ύπνο ο Μορφέας είναι αληθινό. Κάτι τέτοιο μου συνέβη χτες το βράδυ.

Σκάσαν απροσκάλεστοι στον ύπνο μου ένα σωρό καλόπαιδα. Από τον Σαμαρά και τον Μπαλτάκο μέχρι κάτι περίεργους τύπους που παριστάνανε τους μυστικούς πράκτορες. Οι τελευταίοι –σύμφωνα πάντα με το όνειρο- έχουν χωρίσει στη ζούλα τα τσαρντάκια τους με τους προϊσταμένους στην μυστική υπηρεσία που δουλεύουν και έχουν στήσει το δικό τους παραμάγαζο. 

Όταν έσκασε η ιστορία με τον πρώην παντοδύναμο γ.γ της κυβέρνησης (ξέρετε, τώρα. Η γνωστή «Μπαλτακιάδα»), άρχισαν να παρακολουθούν και να καταγράφουν όλες τις τηλεφωνικές επαφές του Μπαλτάκου χρησιμοποιώντας τα «εργαλεία» της υπηρεσίας τους.


Τράκαραν, λοιπόν, μια συνομιλία του Σαμαρά με το Μπαλτάκο, που όμως λόγο του ότι το όνειρο ήταν αθυρόστομο δεν γίνεται να την παραθέσω. Αυτό που προκύπτει απ’ το αλισβερίσι τους, και όπως το κατάλαβα απ’ το σερβίρισμα του Μορφέα, ο Μπαλτάκος ενεργούσε με εντολή Σαμαρά στις επαφές που είχε με τους Χρυσαυγίτες και φυσικά δεν είχε «αυτονομηθεί» από την Ν.Δ όπως θέλησαν να μας το παρουσιάσουν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Μπαλτάκος κάνει αναφορά για μια σειρά παρασκηνιακές ενέργειες που έκανε πάντα με εντολή Σαμαρά.

Ολη αυτή η συνομιλία είναι σε CD, και οι «περίεργοι τύπου» που έλεγα, κάνουν την τσάρκα τους στον Πειραιά για να το μοσχοπουλήσουν σε κάποιον μεγαλοκαπιταλιστή. Αυτός επειδή κάνει μπίζνες εκατομμυρίων στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και έχει νταλαβέρια με το κράτος αλλά παράλληλα έχει αλληλομαχαιρώματα με άλλον καπιταλιστή που «χώνεται» στις ίδιες κομπίνες, ανθίζεται ότι με αυτό το CD στα χέρια του, μπορεί να εκβιάσει τον Σαμαρά, και να εξολοθρεύσει τον ομόσταβλο ανταγωνιστή του. 

Στα παζάρια, λοιπόν βρισκόταν αυτοί οι μυστήριοι τύποι με τον πλουτοκράτη όταν ξύπνησα και έχασα την συνέχεια…

Πιθανόν κάποια στιγμή να βρεθεί ένας Καζαμίας να μας κάνει πιο λιανά αυτό το όνειρο.

tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: