Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ..."ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΧΑΡΟΥΒΕΛΗΣ ΕΙΠΕ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

Επιβεβαίωσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή το επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνίστρια την ίδια για τον ΕΝΦΙΑ, λέγοντας ωστόσο ότι «δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα γαλλικά».
«Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ». 
Αυτό έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η Αννα Καραμανλή η οποία χθες στη Βουλή καταφέρθηκε με σκαιούς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε έντονο ύφος είπε χθες στον σύμβουλο του κ.Χαρδούβελη: «Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;». Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να πει ο σύμβουλος ήταν: «Γιατί φωνάζετε;» Τότε, ποιος είδε την Άννα Καραμανλή και δεν την φοβήθηκε... Η γαλάζια βουλευτής με δάκρυα στα μάτια άρχισε να φωνάζει: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του τα πείτε αυτά». Η κυρία Καραμανλή εξερράγη,
και χρησιμοποίησε σκαιούς χαρακτηρισμούς λέγοντας: «Να πάει να γαμ… ο Χαρδούβελης». Και συνέχισε, εκφράζοντας το παράπονο και την απόγνωσή της για την ακολουθούμενη πολιτική: «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη!».(koutipandoras.gr).
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης, δήλωσε ότι θα την καταψηφίσει γιατί δεν θέλει όπως είπε, να συνηγορήσει στη συνέχιση μιας εξόφθαλμης αδικίας.
«Για δεύτερη φορά δεν θα συναινέσω σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και εν τέλει δημιουργούν και δικαίως, ένα αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους. Δεν ξέρω αν θα φτάσω στο σημείο να αναπολήσω το "ΕΤΗΔΕ", όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αλλά δεν θα συνηγορήσω στη συνέχιση μιας εξόφθαλμης αδικίας» τόνισε ο κ. Σηφουνάκης.


Την ίδια στάση θα κρατήσει και ο Χρήστος Αηδόνης, που ανήκει στην ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών. (thepressproject.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: