Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΙΤΕΑ:ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ|

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Εξαγωγικού Συλλόγου Ιτέας αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ, την συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016.
Καλούμε τους συναδέλφους  να συμμετέχουν ενεργά, προχωρώντας στο  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, στις 4 Φλεβάρη 2016, ενάντια στην ασφαλιστική και φορολογική επιδρομή και εν γένει στην αποδυνάμωση του εμπορικού ιστού. Η άμεση και οργανωμένη αντίδραση του εμπορικού κόσμου καθίσταται σε αυτή τη φάση απολύτως αναγκαία και επιτακτική, εάν θέλουμε να υπάρξει μέλλον για την ελληνική αγορά.
 Αυτές τις δύσκολες στιγμές η ενότητα και η μαζικότητα  είναι ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προϋποθέσεις.
Εκπροσωπώντας έναν κλάδο εξουθενωμένο και με τα τόσα χιλιάδες λουκέτα της μεσαίας και πολύ μικρής επιχείρησης,

η μαζική κινητοποίηση και η συναδελφική αλληλεγγύη, είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, τη φωνή μας, την αγανάκτησή μας και φυσικά τη δύναμή μας.
Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο διαβίωσης και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν σπρώχνεις ακόμα πιο κάτω τον ασφαλισμένο ΑΛΛΑ τον προστατεύεις, διασφαλίζεις  το Ασφαλιστικό Ταμείο, κάτι βέβαια που δεν είναι εφικτό με το προτεινόμενο Ασφαλιστικό Σχέδιο της Κυβέρνησης αφού μας ωθεί στην αποδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού και στην ανατροπή κεκτημένων πολλών δεκαετιών.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 λέμε ΟΧΙ στον αφανισμό μας
 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια βιώσιμη και δίκαιη ασφάλιση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να μη χάσουμε το ΑΥΡΙΟ για εμάς και τα παιδιά μας



Δεν υπάρχουν σχόλια: