Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ Η ΖΩΗ… ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ: «ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΦΙΛΗΣ, ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ»

 ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΚΗ  ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΖΩΗ
Σε νέο γύρο επιθέσεων κατά συγκεκριμένων προσώπων προχώρησε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι.
Μεταξύ άλλων, είπε ότι θα πρέπει να γίνει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και ότι ο Νίκος Φίλης την απειλούσε ότι θα την τελειώσει.
«Ο Φίλης με απειλούσε ότι θα με τελειώσει και ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της Βουλής. Για τον νυν υπουργό Παιδείας μάλιστα, η κυρία Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές σχετικά με την οικονομική διαχείριση των κομματικών εισφορών που λάμβανε η «Αυγή»,
της οποίας διατέλεσε διευθυντής ο κ. Φίλης.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα πρέπει να υποβληθεί πρόταση μομφής κατά του Προκόπη Παυλόπουλου για παραβίαση του Συντάγματος.
Μιλώντας για τη στάση Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «η επιλογή της πλήρους παράδοσης στους δανειστές σημαίνει την πλήρη καταστροφή για την κοινωνία. Δεν ήταν κάτι απρόβλεπτο, αλλά κάτι προβλέψιμο με την εμπειρία πέντε ετών μνημονίων». Κατά την ίδια, ο πρωθυπουργός «πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από το "Ναι"», τονίζοντας ότι «η πορεία δείχνει ότι είχε από πριν συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους».
Είπε μάλιστα ότι το βράδυ της 9ης Ιουλίου, όταν την κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη «ήταν σε πανικό», υπογραμμίζοντας πως «κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει τον λαό πότε την πούλησε αυτή την ιστορία».
Πρόσθεσε ότι την επόμενη μέρα «εισέβαλαν» στο γραφείο της οι κύριοι Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας και πως ο Νίκος Φίλης την απείλησε ότι θα «την τελειώσει». Τότε, «ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης», είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: