Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

«ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ» ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έχουν ενταθεί τα ναυάγια και οι πνιγμοί «προσφύγων» στο Αιγαίο, καθώς και η συνακόλουθη υστερία εμπορίας της ΦΡΙΚΗΣ…
Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται… 
Πριν από τρεις μήνες, στο άρθρο μας,«“Πρόσφυγες”: Η δολιότητα των “ανθρωπιστικών” δακρύων…», γράφαμε μεταξύ άλλων:



«Τα μεγαλύτερα εγκλήματα συγκαλύπτονται με το εμπόριο της φρίκης τους και το εμπόριο του «ανθρωπισμού» (ψευτοανθρωπισμός). 
Είναι τέτοια η «ανθρωπιστική» καταιγίδα για την τραγωδία των «προσφύγων» (των οργανωμένων μεταναστευτικών εισβολών προς την Ευρώπη) που λειτουργεί τρομοκρατικά: Ουδείς τολμά να μιλήσει για το στρατηγικό, ιμπεριαλιστικό ΕΓΚΛΗΜΑ, που επικαλύπτεται από την τραγωδία των «προσφύγων», που επικαλύπτεται από την «ανθρωπιστική» εμπορία της ΦΡΙΚΗΣ τους…» 
«… Πρέπει, δηλαδή, να αποκαλύπτουμε και την ΟΡΓΑΝΩΣΗ και «σκοπιμότητα» των πνιγμών, την οργάνωση και «σκοπιμότητα» της μετατροπής του Αιγαίου σε «νεκροταφείο ψυχών». 
Τα ίδια αυτά διεθνή κέντρα ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ και προωθούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την τραγωδία των πνιγμών, το «νεκροταφείο ψυχών», ακριβώς για να συσκοτίσουν, επικαλύψουν και αποκρύψουν το στρατηγικό ιμπεριαλιστικό τους στόχο: Την ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ εισβολή «προσφυγικών» στρατιών προς την ΕΕ, η οποία,

θα αξιοποιηθεί για την ισοπέδωση της εργατικής ευρωπαϊκής τάξης και για τα κέρδη των αφεντικών (μια στρατηγική επιδίωξη πιεστική λόγω της κρίσης). 
Οι ιμπεριαλιστές δολοφονούν, αφανίζουν τους λαούς, πνίγουν αυτούς που μεταφέρουν οι ίδιοι, σπέρνουν τη ΦΡΙΚΗ, ΚΑΙ κατόπιν εμπορεύονται αυτήν την ΦΡΙΚΗ «ανθρωπιστικά» για να συγκαλύψουν τη δική τους ΚΤΗΝΩΔΙΑ, αλλά και τους βαθύτερους στόχους τους. Στη προκειμένη περίπτωση τη μεταφορά νέων δούλων προς την ΕΕ για την κατάλυση και ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των λαϊκών κατακτήσεων…».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: