Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

Αποκαλύφθηκε!      Δεν άντεξε ο Βενιζέλος.

Αυτό που τον «τρώει» πιο πολύ στην υπόθεση της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς είναι μην τυχόν και όλες αυτές οι προσπάθειες γίνονται για να επιστρέψει ο Παπανδρέου! 
Ή άλλως …χαίρε μίσος αμέτρητον!
Ειδικότερα, στην συνέντευξή του στονΣκάι χθες, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που δεν ξεπέρασε ποτέ την ήττα του στηνκούρσα ηγεσίας του κόμματος το 2007 από τον Γιώργο Παπανδρέου, ζήτησε ναυπάρξει πραγματική συσπείρωση δυνάμεων, να φανεί ότι θα υπάρξουν νέεςσυμμετοχές και ότι καλύπτεται όλος ο προοδευτικός μεσαίος χώρος. 
«Θα ήταντραγικό να έχουμε απουσίες, αποχές ή και αποχωρήσεις και να έρθει ο κ.Παπανδρέου,ας πούμε, στη συνδιάσκεψη μαζί με το σημερινό ΠΑΣΟΚ», είπε, αποκαλύπτοντας τις πραγματικέςτου …αγωνίες.
Αιχμές άφησε εμμέσως και κατά της ΦώφηςΓεννηματά,
σημειώνοντας πως «όταν κάποιοι λένε ότι δε θέλουμε την έννοια τουπροοδευτικού κέντρου, που την έχουμε ψηφίσει ομόφωνα, είναι σαν να αφήνουμεστον κύριο Μητσοτάκη να διεισδύει στον χώρο του Κέντρου». 
Προχώρησε δε, πολύπέραν αυτού, για να σημειώσει ότι «δεν έχει νόημα, αφ’ ης στιγμής φθάσουμε σεμία ομογενοποίηση και σε μία συσπείρωση, να διατηρούνται επιμέρους κομματικέςοντότητες οι οποίες έχουν μικρούς κομματικούς πατριωτισμούς». 
Με λίγα λόγια,πρόκειται για την πλήρη αποδόμηση της πρότασης της Φώφης Γεννηματά και τη νέα …υπενθύμισητου Ευάγγελου Βενιζέλου ότι είναι ‘παρών’

Δεν υπάρχουν σχόλια: