Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ διαδηλώνουμε στην Αθήνα στις 11πμ Ομόνοια στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.
Να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό!
Να μην περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας!
Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους νικήσουμε!
Διαδηλώνουμε μαζί με τους αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων σε όλη τη χώρα που αποφάσισαν να διαδηλώσουν στην Αθήνα ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό
Δε θα είναι μόνοι τους!
Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας και των εργατών! Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής,
που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, επαγγελματικής προστασίας. Είναι η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά, που έχει στην ανέχεια τους εργαζόμενους με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτα στους ελευθεροεπαγγελματίες.
Ο αγώνας των αγροτών είναι μια σκληρή αναμέτρηση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων. Ενάντια στη συνεχή φοροληστεία που θερίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα.
Η κυβερνητική πρόταση δε διορθώνεται!
Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δε βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται! Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης!
Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους, τη νεολαία να στηρίξουν τον κοινό αγώνα των εργατών-αγροτών, να αχρηστεύσουμε από κοινού την κυβερνητική προπαγάνδα των κατασκευασμένων στοιχείων, των τρικ, των ψεύτικων ελπίδων, της συκοφάντησης των αγώνων και των μορφών πάλης που μέσα από τις συνελεύσεις και τις μαζικές διαδικασίες επιλέγουμε!
Να νιώθουν την ανάσα μας παντού!
Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη, οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη, τα αγωνιστικά μπλόκα της αγροτιάς σε όλη τη χώρα, οι πλημμυρισμένοι από λαϊκό κόσμο κεντρικοί δρόμοι φανέρωσαν τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό, να βάλουμε μπρος για νέες διεκδικήσεις.
ΕΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!


Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας καλεί του εργαζόμενους, τα σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, τους συλλόγους των επαγγελματιών και των εμπόρων να πάρουν μέρος μαζικά στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα:
Γιώργος Ιωσηφίδης:6951688812
Σάββας Γιαννοσπύρος: 6932580008
Θύμιος Αγγελόπουλος:6948837202

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: 2265023048

Δεν υπάρχουν σχόλια: