Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΙΤΕΑ "ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ" - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Και έγιναν τα θυρανοίξια του νέου ναού του χρήματος και του καταναλωτισμού στην Ιτέα!
Και μαζευτήκαμε  όλοι, σταθήκαμε σαν τα ζόμπι στα  ταμεία με την κάρτα στο ‘να χέρι  και τα μακαρόνια  στ’ άλλο να ζήσουμε  λίγη καπιταλιστική  ΕΥΤΥΧΙΑ!!
Ξεχάσαμε  το 1,5 δις χρέος του Μαρινόπουλου τους χιλιάδες εργαζόμενους   τους απεγνωσμένους προμηθευτές  και τρέξαμε  να ενισχύσουμε τον "καινούργιο ".
Όλοι;;;...Όχι!!
Υπάρχουν ακόμα συμπολίτες  μας που συνειδητά  αντιστέκονται.
Που δεν δέχονται να ενισχύσουν την καπιταλιστική λαίλαπα που σαρώνει την αγορά παραβιάζοντας κάθε νόμο και κανόνα ,κάθε  έννοια υγιούς εμπορίου !
Υπάρχουν συμπολίτες μας που γνωρίζουν ότι,
κάθε θέση κακοπληρωμένου εργαζόμενου στα υπερμάρκετ έχει στοιχίσει  10 θέσεις εργασίας  στην  κοινωνία.
Ναι υπάρχουν συμπολίτες με υγιή αντανακλαστικά ,που τους άρεσε η Ιτέα  με το ζωντανό  εμπόριο, τα μικρομάγαζα , τα χαμόγελα, τις καλημέρες!
Υπάρχουν  συμπολίτες  μας που δεν θέλουν να ‘ναι καταναλωτές αλλά πολίτες  και άνθρωποι!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και που να πας;

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι "μικροέμποροι" στην Ιτέα και την Κίρρα είναι αρκετά ευκατάστατοι, με σπίτια και εξοχικά που ΕΜΕΙΣ τους χτίσαμε, αυτοκίνητα που ΕΜΕΙΣ τους αγοράσαμε και παιδιά που ΕΜΕΙΣ τα σπουδάσαμε!
Σήμερα, που η κατάσταση είναι τέτοια θα περιμέναμε χαμηλότερες τιμές και όχι να θέλουν να βγάλουν κέρδος 100% πάνω στο προϊόν.
Αν εσύ θέλεις να αγοράζεις γάλα με 1,60€ μπράβο σου!
Εγώ, που είχα μείωση μισθού 70% τα τελευταία χρόνια, προτιμώ το ΙΔΙΟ γάλα με 1€!

Ανώνυμος είπε...

Με νέα διοίκηση το super market έχει δεκαπενθήμερο προσφορών με εκτάσεις που φτάνουν έως 50 τοις εκατό σε επώνυμες μάρκες.
Σχολιαστή 7/18/2016 08:25:00 μ.μ. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εμείς τους φτιάξαμε όλους αυτούς που σπάνια η και καθόλου δεν αφήνουν ούτε ευρώ στην Ιτέα! Κρίμα. Παπούτσια αθλητικά ηλεκτρονικά και πολλά άλλα μέσω internet είναι μέχρι και 70 τοις εκατό φθηνότερε από ότι στην Ιτέα. Ειδικά τα παπούτσια τα γυαλιά ηλίου και τα ποδήλατα έχουν εξωφρενικές διαφορές από ότι εδώ. 4χρονια που ψωνίζω από το internet έχω δει λεφτά στη τσέπη μου και τα χαλώ περισσότερο πλέον για τα παιδιά μου! ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ! Μόνο για διασκέδαση εδώ.

Ανώνυμος είπε...

12:11μ.μ. Είσαι μεγάλο "βλήμα" και με το μυαλό που έχεις ΔΕΝ θα βρίσκεις σε λίγο εδώ, ΟΥΤΕ για διασκέδαση,,,,,,και απ ότι γνωρίζω από το ίντερνετ η μόνη διασκέδαση είναι να τον ¨παίζεις"

Ανώνυμος είπε...

Μαγαζαρα το καινούργιο

Ανώνυμος είπε...

kala sas lei apo to internet gia na valun mialo kapioi