Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

«ΚΟΥΦΑΝΕ» ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Η ΣΚΟΥΦΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! «ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ» (BINTEO)

                                    NOYΜΕΡΑ
Στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τα μέτρα του συμπληρωματικού μνημονίου που έφεραν στη Βουλή, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποπίπτουν σε απίστευτες δηλώσεις, που μόνο κακό στην εικόνα τους κάνουν.
Ένα από αυτά τα στελέχη, η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα, που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει την νέα συμφωνία είπε ένα ακόμα «ΟΧΙ» αντίστοιχο με εκείνο του δημοψηφίσματος του 2015!
Ωστόσο, εκείνο που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ήταν η ατάκα της για τα σχολικά γεύματα, όταν και είπε πως «τα σχολικά γεύματα μάλλον αποτελούν ένδειξη μιας ανεπτυγμένης και με κοινωνικό κράτος χώρας. Διότι σερβίρουν καθημερινά σε όλους τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων μεταξύ των οποίων οι υποανάπτυκτες ΗΠΑ, Φινλανδία, Σουηδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία»
«Όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ για λήψη μόνο αρνητικών μέτρων εμείς για μια ακόμα φορά είπαμε «όχι». Δεν το είπαμε το «όχι» μόνο τον  Ιούλιο,
και τον Αύγουστο του 2015. Το λέμε κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: