Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ! «ΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ, ΚΡΥΟ ΕΚΑΝΕ, ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΜΕ ΆΔΩΝΙ- ΒΟΡΙΔΗ»

Απάντηση στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ανεπιτυχώς όμως, προσπάθησε να δώσει ο ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σχετικά με την δήλωση του κ. Γιούνκερ, που χαρακτήρισε ευθέως και 2 φορές μάλιστα τον κ. Καμμένο «ακροδεξιό».
Μιλώντας στο realfm 97,8, ο Πάνος Καμμένος είπε: «Έκανε τη δήλωση νύχτα, κάνει κρύο στις Βρυξέλλες, ήταν τέτοιες οι συνθήκες που μπορεί να με μπέρδεψε με τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη», τόνισε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΕΕ, «όπως ο καθένας, έχει τα ελαττώματα του», αφήνοντας προφανώς αιχμές ότι δεν ήταν νηφάλιος ο κ. Γιούνκερ.
Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «έχει μία καλή σχέση με τον κ. Γιούνκερ», διευκρινίζοντας ότι «δεν συνηθίζει να με χαστουκίζει φιλικά όπως τον κ. Βενιζέλο ή να με φιλάει όπως τον κ. Σαμαρά», ξεχνώντας όμως τα «χαστουκάκια» Γιούνκερ στον Τσίπρα.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν κληθείς να απαντήσει «πως θα συνεργαστεί με τους υπουργούς που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Κουρτς», δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εδώ έχω συνεργαστεί και με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: