Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΞΕΣΠΑΣΜΑ: «ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ...»

Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσφατη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στη Real News, και η διευθύντρια του ραδιοσταθμού Αθήνα 984, Νόνη Καραγιάννη, δεν άντεξε να ακούει τον ηθοποιό να περιφέρεται στα μέσα ως "κατεστραμμένος".
Η ίδια, με ανάρτησή της στο Facebook, εκφράζει τη δική της άποψη μη διστάζοντας να τον συμβουλεύσει να… γυρίσει σπίτι του.
«Δεν είχα δει την συνέντευξη του κ. Λαζόπουλου και τη δραματικότητα με την οποία περιγράφει τα προβλήματα του, μου έκανε τεράστια εντύπωση όμως στις δυσκολίες που όπως λέει περνά τώρα, η αδυναμία του (απροθυμία) να δει το είδωλο του στον καθρέφτη. Ο άνθρωπος που έφερε μέσα στα σπίτια μας και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Χρυσή Αυγή, τους «αγανακτισμένους» και τις μούτζες, τις χυδαιότητες κατά του πολιτικού συστήματος, τη διαπόμπευση πολιτικών προσώπων.
Ίχνος αυτοκριτικής για την τοξικότητα των δήθεν αστεϊσμών του, της ρητορικής του μίσους επικαλυμμένης με μανδύα σάτιρας. Ο Λ Λαζόπουλος διαπόμπευσε χυδαία τον Κ Σημίτη όταν από τις δημοσκοπήσεις φαινόταν ότι θα κέρδιζε τις εκλογές ο Κ Καραμανλής. Στην συνέχεια επιτέθηκε χυδαία στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου υμνολόγησε τον ΣΥΡΙΖΑ κι «έπαιξε» υπέρ της δραχμής και της εξόδου της χώρας από την Ευρώπη.
Με λίγα λόγια ο κ. Λαζόπουλος,
πούλησε ακριβά το όποιο ταλέντο του στους εκάστοτε εκλεκτούς του, ας επιστρέψει στο σπίτι του αρκετά χρόνια κράτησε η δημόσια παρουσία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: