Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ

Αίτηση ακύρωσης της κυβέρνησης κατά της απόφασης χορήγησης ασύλου στον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου . 
Η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου 
(ίδρυση και λειτουργία το 2011 από την κυβέρνηση Παπανδρέου) έκρινε ότι το επίπεδο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία δεν διασφαλίζει τα εχέγγυα για δίκαιη Δίκη και ότι από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η συμμετοχή του αιτούντος στο πραξικόπημα.

Kαι η κυβέρνηση; .... από την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, στον
ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΙΣΜΟ και τώρα και στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ .
Ο Ερντογάν εξάλλου το είχε πει. "Ο Τσίπρας μου το υποσχέθηκε ..." !
Πανηγυρίζουν τωρα οι Τούρκοι! Hurriyet: Η Τουρκία αντέδρασε και η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω

«Η Τουρκία αντέδρασε η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω» σχολιάζει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet για την αίτηση ακύρωσης της χορήγησης ασύλου σε έναν από τους Τούρκους στρατιωτικούς στην οποία προέβη η Αθήνα. 
Η τουρκική εφημερίδα κάνει λόγο,
για «απόφαση σκάνδαλο», σχολιάζοντας την απόφαση της Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου να χορηγηθεί άσυλο στον Τούρκο στρατιωτικό και συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που είχε προσγειωθεί στην Αλεξανδρούπολη.
«Μετά την προδοτική απόπειρα πραξικοπηματικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου (σ.σ 2016), ένας από τους οχτώ πραξικοπηματίες που κατέφυγαν στην Ελλάδα έλαβε πολιτικό άσυλο. Από την άλλη πλευρά, το (τουρκικό) υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε σκληρά στην απόφαση της Ελλάδας με μια ανακοίνωση που καθυστέρησε» σχολιάζει η τουρκική εφημερίδα σε ανταπόκρισή της από την ελληνική πρωτεύουσα.
Στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, προσθέτει η Ηurriyet, αναφέρθηκε ότι η απόφαση θα είχε επιπτώσεις στις διμερείς σχέσεις και αναφέρθηκε ότι «η Ελλάδα είναι μια χώρα που προστατεύει και έχει ανοίξει την αγκαλιά της σε πραξικοπηματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: