Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ε ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΣΑΜΑΡΑ! ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (VID)


Στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών προχωρά το υπουργείο Υγείας όπως φάνηκε από την αιφνιδιαστική τροπολογία που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά στη Βουλή.
Συγκεκριμένα και περιληπτικά, όπως αναφέρεται στην τροπολογία, «άδεια φαρμακείου χορηγείται σε φυσικά πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα του φαρμακοποιού, σε φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του φαρμακοποιού, αλλά και σε συνεταιρισμούς μέλη της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας.

Βέβαια, αν θυμηθούμε τι γινόταν παλιότερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις όταν επιχειρήθηκε άνοιγμα του επαγγέλματος, υπήρχαν απεργίες, κατεβασμένα ρολά στα φαρμακεία, συγκεντρώσεις και συνασπισμός με άλλα κινήματα κατά των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Ποιος να ξεχάσει άλλωστε τα όσα έλεγε ο άλλοτε πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που το 2015 είχε στηρίξει αναφανδόν τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε πει πως με τον ρόλο του ως πρόεδρος των φαρμακοποιών θα κάνει τα φαρμακεία… εκλογικά κέντρα,
κατά της κυβέρνησης Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: