Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΗΛΙΘΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΤΟΜΑ

Του Γ. Γ.

Δεν ξέρουμε με πιο σκεπτικό ορισμένες ενημερωτικές ιστοσελίδες εκτιμούν ότι αυτοπροσδιορίζονται «αναρχικοί» όσους υπογράφουν σαν «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» μια ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο indymedia σύμφωνα με την οποία δηλητηρίασαν με υδροχλωρικό οξύ κάποια προϊόντα πλατιάς κατανάλωσης.
Ισχυρίζονται ότι προχώρησαν σ’ αυτή την ενέργεια γιατί αυτές οι μέρες έχουν «ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους».

Εμείς εκτιμούμε σαν μούφα –όπως έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν- αυτή την ανακοίνωση. Δημοσιεύματα πάντως παρουσιάζουν την Αντιτρομοκρατική να ασχολείται για να εντοπίσει τους συντάκτες της ανακοίνωσης και τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων να καλεί τους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,

για προληπτικούς λόγους, να μην προμηθευτούν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσοι/ες μπήκαν στην διαδικασία να συντάξουν αυτή την ανακοίνωση –άσχετα αν ισχύουν τα όσα αναφέρει ή όχι- έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα; Προχώρησαν σε μια ηλίθια –για να το αναφέρουμε όσο πιο διακριτικά μπορούμε- ενέργεια που μόνο εντελώς ανεγκέφαλα άτομα θα μπορούσαν να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: