Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των συναδέλφων του…
Πένθος σε Καρδίτσα και Λαμία από τον αδόκητο χαμό του 42χρονου καθηγητή χημείας, Βασίλη Κοντού, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή περιμένοντας βοήθεια έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.
Ο άτυχος 42χρονος ήταν επί 5 χρόνια εκπαιδευτικός στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας, όπου είχε την οργανική του θέση, καθώς και σε άλλα σχολεία της Λαμίας. Ήταν από τα πλέον αγαπητά παιδιά στο χώρο της Δευτεροβάθμιας, άνθρωπος που δεν έλεγε όχι σε κανέναν και πρόθυμος να βοηθήσει  όπου μπορούσε.
Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του, καθώς και η Διευθύντρια του Σχολείου Δήμητρα Τσιάκα,
έχουν να πουν μόνο καλά λόγια: «Χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας όταν ενημερωθήκαμε ότι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του έξω από το ΚΥ Καμένων Βούρλων ήταν ο Βασίλης. Τόσο νέος και τόσο δοτικός άνθρωπος. Κρίμα, ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και θα μας λείψει πραγματικά», λέει στο LamiaReport η κα Τσιάκα που έζησε από κοντά το άγχος του εκλιπόντα για να είναι σε όλα τέλειος, όπως μας είπε.
Το τελευταίο διάστημα ήταν στεναχωρημένος λόγω της απώλειας του πολυαγαπημένου του πατέρα. Αφήνει πίσω του τη μητέρα του και την αδελφή του.
Σε μας στη Φθιώτιδα αφήνει πίσω εκτός από τη θλίψη και πολλά  «γιατί», φέρνοντας στην επικαιρότητα μια σειρά από έργα που πήγαν χαμένα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αντί να σώσουν έγιναν ίσως και η αιτία να χαθεί ένας νέος άνθρωπος…
Ακολουθεί το αποχαιρετιστήριο αντίο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας: «Η ΔΔΕ Φθιώτιδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του συναδέλφου  Κοντού Βασίλη, Χημικό του 5ου Γυμνασίου Λαμίας. Καλό ταξίδι Βασίλη……»

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: