Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Μπούγα, του Δημάρχου Δωρίδας κ. Καπεντζώνη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Φάκου και του Αντιδημάρχου Δωρίδας κ. Πολίτη με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκρέκα

Ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Φάκος και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δωρίδας κ. Σταύρος Πολίτης συναντήθηκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, με αντικείμενο το αρδευτικό έργο (ταμιευτήρας και δίκτυο) στη θέση Χάρμισκο Τολοφώνος.
Ο Υφυπουργός κ. Σκρέκας τους διαβεβαίωσε, για τη βούληση του Υπουργείου για άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία απαλλοτριώσεων. Συμφωνήθηκε επίσης ότι ο Δήμος Δωρίδας θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Υπουργείου για τη γρήγορη και απρόσκοπτη ολοκλήρωση των επί μέρους φάσεων κατασκευής του έργου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού κ. Διαμαντής Βαχτσιαβάνος και ο συνεργάτης του Βουλευτή Φωκίδας κ. Επαμεινώνδας Καλυβιώτης.

Πολιτικό γραφείο
Ιωάννη Δ. ΜπούγαΒουλευτή Φωκίδας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως σε ξεγέλασε ρε Μπουγα εσένα ;
Τουλάχιστον οι άλλοι τον έπαιρναν επειδή τους κλαιγόταν για να παίρνει ένα μισθό και τον έκρυβαν. Εσυ βλέπω τον έβαλες και στη βιτρίνα.
Καλά ξεμπερδέματα και εύχομαι να μην το μετανιώσεις οταν και σενα θα σε "πουλήσει".