Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΙΤΕΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΤΟΡΠΙΛΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ!


«Έσκασε» η βόμβα της πλατείας Θεάτρου Ιτέας στα θεμέλια του δήμου! Ορατός ο κίνδυνος «μνημονίου» (εποπτείας) και ασύμμετρες προς το παρόν οι συνέπειες σε συνδυασμό με τις αποκλίσεις της τάξης του 22% στον τρέχοντα προϋπολογισμό!
Τορπίλη στα οικονομικά του Δήμου Δελφών, και κατά συνέπεια στη συνολική του λειτουργία, με ασύμμετρες και μη υπολογίσιμες αυτή τη στιγμή συνέπειες αποτελεί η κατάσχεση ποσού περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ των λογαριασμών του δήμου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ εξ αιτίας της γνωστής υπόθεσης της πλατείας Θεάτρου (ή πλατεία Σκαρίμπα) στην Ιτέα.
Καθώς για την υπόθεση υπάρχει αμετάκλητη δικαστική απόφαση του Εφετείου Λαμίας από το 2014 που δικαιώνει την οικογένεια Παπαθανασίου, στο Δήμο Δελφών επιβλήθηκε επιταγή πληρωμής επί των περιουσιακών στοιχείων και ειδικότερα συνολικού ποσού 965.919 ευρώ μαζί με τα δικαστικά έξοδα και τους τόκους (561.368 το καθαρό ποσό), με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι λογαριασμοί του δήμου στην ΕΘΝΙΚΗ,
την ώρα βέβαια οφειλές προς την οικογένεια Παπαθανασίου έχουν και 40 παρόδιοι ιδιοκτήτες. 
Προστατευμένη η μισθοδοσία των υπαλλήλων.
Σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων συγκαλεί εσπευσμένα αύριο ο Δήμαρχος. Αίτημα ανακοπής και αίτηση αναστολής επί της κατάσχεσης υπέβαλε ο δήμος, διασφαλισμένη η μισθοδοσία των υπαλλήλων. Πώς έχει το ιστορικό μιας υπόθεσης, η αφετηρία της οποίας σχεδόν χάνεται στο χρόνο, πώς τοποθετείται ο Παν. Ταγκαλής!


Δεν υπάρχουν σχόλια: