Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΒΑΝΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, αλλά και του επιχειρείν στον Αντώνη Λιβάνη που άφησε την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 94 ετών την τελευταία του πνοή.
Σε κλίμα βαθιά συγκίνησης ψάλλεται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Μάλιστα με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο δήμος παραχωρεί τάφο τιμής ένεκεν στο Α' Νεκροταφείο για την ταφή του Αντώνη Λιβάνη.
«Ο εκλιπών επί πολλές δεκαετίες διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας, ίδρυσε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, ενώ έφηβος ακόμη καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Γερμανούς κατακτητές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου.
Πολλά είναι και τα στεφάνια,
που βρίσκονται έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.
Στεφάνι έχει στείλει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Γιάννης και η Αναστασία Πεπονή, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ, οι εργαζόμενοι στον όμιλο Λιβάνη και πολλοί άλλοι.
Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του Αντώνη Λιβάνη.
Αριθμός λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς IBAN No.: GR95 0172 0170 0050 1700 5517 191 (Δικαιούχος: Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: