Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ! ΚΑΗΚΕ (ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ) Η ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ...

Anna Staikou 
Ολλανδία, σήμερα τη νύχτα.
Πυρ. Καθαρτήριο. Η επίθεση των Ανθρώπων ξεκίνησε. Μέσα στη νύχτα η υπεραγορά 'Picnic' του κοινωνιοπαθούς Bill Gates κάηκε ολοσχερώς, σε μια συγκλονιστική συμβολική κίνηση. 
Ο εμπρησμός της αισχρής φάμπρικας που πουλούσε συνθετικό κρέας από τους πολίτες που αντιστέκονται, είναι το πρώτο ευχάριστο μήνυμα της χρονιάς. Ταυτόχρονα, πλήθη αγροτών έχουν μπλοκάρει με νταλίκες και τρακτέρ όλες τις κεντρικές αρτηρίες της χώρας και συνεχίζουν να συγκρούονται με τις ομάδες καταστολής. 
Να σημειώσω πως για το σαμποτάζ μιας τέτοιας οργανωμένης υπεραγοράς απαιτείται χτύπημα εκ των έσω: στο λογισμικό και την ασφάλειά της. Να θυμίσω επίσης ότι το κοινωνιοπαθές παράσιτο, ο Gates, είχε δικαστεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση και σε τεράστιο πρόστιμο στις ΗΠΑ για αντιδεοντολογική προώθηση προϊόντων, αθέμιτο ανταγωνισμό και δολιοφθορά περιουσίας πελατών του. Τον ξέπλυναν, και εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια ως μεσσίας του διεθνούς υπόκοσμου μέσω του ιδρύματος-πλυντηρίου κακουργημάτων Bill & Melinda Gates. 
Είμαστε ψυχή τε και σώματι μαζί με τον Ολλανδικό λαό και τους Ολλανδούς αγρότες, που δεν αρκούνται στο να λούζουν με σκατά τους υπεύθυνους, αλλά βάζουν και φόκο όταν χρειαστεί. Τσακίστε τους! Μετά τη Γαλλία, η επόμενη αντεπίθεση είναι εδώ.
# Periklis Bozinakis

Δεν υπάρχουν σχόλια: