Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΜΠΑΤΣΑΣΙΚΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ


Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε παραθέσει ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθούσαμε το χθεσινό όργιο μπατσάδικης κτηνωδίας. Σ' αυτό  ακούγαμε τον δημοσιογράφο Γιάννη Αλμπάνη να εκτιμάει πολύ σωστά ότι η ένστολη αλητεία του συστήματος, έχει την κυβερνητική εντολή να αποτελέσει τον κύριο μοχλό για να επανέλθει ένα καθεστώς στην χώρα μας "κανονική δεξιά της δεκαετίας του 60". 
Σύμφωνα με τον ίδιο στις μέρες μας βιώνουμε μια "δημοκρατία του ροπάλου και της επίδειξης πυγμής από την αστυνομία"
Το ίδιο τονίζει και σε σημερινή του διαδικτυακή τοποθέτηση συμπληρώνοντας ότι οι μπάτσοι έχουν τόσο έντονο το αίσθημα της ατιμωρησίας που αν και γνωρίζουν ότι καταγράφονται από τηλεοπτικές κάμερες να βασανίζουν σε δημόσια θέα πολίτη τον οποίο έχουν δέσει πισθάγκωνα. Τόσο "παλληκάρια" είναι οι υφιστάμενοι του Υπουργού καταστολής.

Το επίσης ενδιαφέρον το πληροφορούμαστε από,

αναρτήσεις που έχει κάνει στον λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης. Μας ενημερώνει ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου Σωτήρης Λαπιέρης πέρασε τη νύχτα πίσω από τα κάγκελα και σήμερα μαζί με άλλους 3 συλληφθέντες, ζήτησαν τριήμερη προθεσμία για να απολογηθούν. 

"Ενδεικτικό του τι παραμυθάδες είναι οι μπάτσοι, είναι πως ισχυρίζονται ότι τους πετούσε πέτρες ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου Σ. Λαπιέρης", συμπληρώνει στο κείμενο του ο Χ. Αβραμίδης και συμπληρώνει:

Παραθέτω το τι φορτώνουν στον Δημοτικό Σύμβουλο Σ. Λαπιέρη:

Διατάραξη κοινής ειρήνης

Βία κατά Υπαλλήλων

Νόμος περί όπλων

Απόπειρα πρόκλησης απλής & επικίνδυνης σωματικής βλάβης 

Ξέχασαν, μόνο, να πουν ότι αυτό που τον χτύπησε ήταν ζαρντινιέρα

Λέτε να βρεθούν δικαστές και να αποδεχτούν αυτές τις κατηγορίες; Τίποτα δεν αποκλείεται .... εδώ οι μπάτσοι τόλμησαν να αποδώσουν αυτό το κατηγορητήριο σε ένα άτομο που δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τον παρουσιάζουν να τρώει κλωτσιές και μπουνιές από ΜΑΤατζήδες .... Νεοδημοκρατική κανονικότητα είπαμε ..


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/07/blog-post_143.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: