Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

«Τι σχεδιάζω, τι κάνω, τι πολιτικές εφαρμόζω, ποιες σχέσεις αναπτύσσω. Όλα αυτά θεωρώ ότι εκείνη την περίοδο ήταν υπό κεντρική παρακολούθηση της ΕΥΠ και άλλων υπηρεσιών»

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον Παναγιώτη Λαφαζάνη η καταγγελία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκου Ανδρουλάκη, ότι έγινε απόπειρα παραβίασης του κινητού του τηλεφώνου, καθώς, όπως αποκαλύπτει μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ  και στον Γιώργο Κατσίγιαννη, υπήρξε και ο ίδιος θύμα παρακολουθήσεων, την περίοδο που ήταν υπουργός Ενέργειας του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και αμέσως μετά, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ για να ιδρύσει το δικό του κόμμα, τη Λαϊκή Ενότητα. «Τι σχεδιάζω, τι κάνω, τι πολιτικές εφαρμόζω, ποιες σχέσεις αναπτύσσω. Όλα αυτά θεωρώ ότι εκείνη την περίοδο ήταν υπό κεντρική παρακολούθηση της ΕΥΠ και άλλων υπηρεσιών», σημειώνει χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην περίοδο που σχεδίαζε την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε τιμήσει το «όχι» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα και οδηγούσε τη χώρα σε ακόμα ένα μνημόνιο. 

ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ 

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κληθείς να σχολιάσει τη μηνυτήρια αναφορά του Ν. Ανδρουλάκη, αναφέρει: «Είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται να διερευνηθούν πλήρως και σε βάθος όλα τα καταγγελλόμενα από τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά να διερευνηθεί και η σωρεία των καταγγελιών, και ειδικά με παρακολουθήσεις τηλεφώνων, που έχουν γίνει στο παρελθόν και έχουν τεθεί στο αρχείο. Ο κ. Ανδρουλάκης σε άλλον κόσμο βρίσκεται Δεν γνωρίζει ότι οι τηλεπικοινωνίες δεν είναι καθόλου ασφαλείς, γενικά και ιδιαίτερα στη χώρα μας. Δεν ξέρει ότι η ΕΥΠ, άλλες κρατικές και ξένες υπηρεσίες, αλλά και ιδιωτικά κέντρα παρακολουθούν οργανωμένα τις συνδιαλέξεις πολιτικών προσώπων, τα οποία για διάφορους λόγους τα θεωρούν ως δήθεν επικίνδυνα για την ασφάλεια της χώρας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: