Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

ΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ: ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ...

Αντίο φίλε και συνοδοιπόρε Χρήστο Γιαννικούλη. 

Η μεγάλη παρακαταθήκη κάθε ανθρώπου είναι η μνήμη ....κι εσυ Χρήστο αναχωρώντας, αφήνεις πίσω σου ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα καλοσύνης, δοτικότητας, ήθους, αξιοπρέπειας, σεμνότητας, εργατικότητας και αυθόρμητης φιλοτιμίας.

Άνθρωπος με βαθειά επίγνωση του καθημερινού μόχθου και της βιοπάλης με αναπτυγμένη την αίσθηση της αλληλεγγύης και με πηγαία συναισθήματα για την ζωή και τον συνάνθρωπο. 

Ένας αγωνιστής της ζωής.

Υπηρέτησες με συνέπεια ως υπάλληλος του ΙΚΑ, τον δημόσιο χώρο και ξεχώριζες για την καθαρή σου στάση, τη συναδελφικότητα και την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Πάντα σου έλεγα, και χαμογελούσες διακριτικά, ότι είσαι ένας γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού. Ο Χρήστος με το χαμόγελο, γενναιόδωρος σε συναισθήματα με καθαρή και άδολη καρδιά που ένοιωσε την ανάγκη να ονειρευτεί ένα νέο κόσμο μέσα απο τη συλλογική δράση.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα και την πόλη που συμπορευτήκαμε στον Δήμο Άμφισσας,

όπου εκλέχτηκες Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, την τετραετία που ήμουν Δήμαρχος (1994 - 1998) καθώς και η συμμετοχή σου στο Νομαρχιακό Ψηφοδέλτιο που συνέβαλε τα μέγιστα στο εκλογικό αποτέλεσμα. 

Σε ευχαριστώ! 

- Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ απο τα μαθητικά θρανία έως σήμερα. Παρών και στα δύσκολα 

- Φίλαθλος, με ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα της αγαπημένης ομάδας του Φωκικού. 

Αισθάνομαι περήφανη που πορευτήκαμε μαζί πολιτικά και χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια μια ανιδιοτελή φιλία.

Η απουσία είναι επώδυνη για όσους σε γνώρισαν και εργάστηκαν μαζί σου. Ο Ιούλιος στάθηκε σκληρός μήνας για την οικογένειά σου και την οικογένεια της Άμφισσας.

Στην αγαπημένη σου σύντροφο Λίτσα, στον λατρεμένο σου Γιάννη, στην αξιολάτρευτη μητέρα σου, την μοναδική σου αδερφή Ευτυχία, σε όλους τους συγγενείς και φίλους, μένει η ζεστασιά και η περηφάνεια της παρουσίας σου, η εντιμότητα και ηθική στάση ζωής σου.

 Η Άμφισσα σε αποχαιρετά, σε ευγνωμονεί και συμμετέχει στον πόνο και στην θλίψη των δικών σου ανθρώπων.

Θα μείνεις για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας......

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ...   

Δεν υπάρχουν σχόλια: