Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ., Κ. ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΥΨΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ!


 
Ούτε δημοσιογραφικό βίτσιο να είχαμε δεν θα κάναμε τέτοιους συνειρμούς. 

Διαβάζοντας, λοιπόν, τώρα, ένα δημοσίευμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της "ΕφΣυν" και το οποίο μας αναφέρει ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του apografi.gov.gr,  στα 3 χρόνια διακυβέρνησης των... αρίστων υπερδιπλασιάστηκαν οι κομματικοί διορισμοί στο Δημόσιο, θυμηθήκαμε τι μας διατυμπάνιζε ένα νεοδημοκρατικό στέλεχος.

Πριν όμως να αναφερθούμε στο δημοσίευμα του εντύπου. Σ' αυτό διαβάζουμε ότι, "από τον Ιούλη του 2019 –μήνας των τελευταίων εθνικών εκλογών– οπότε καταγράφηκαν 1.710, οι μετακλητοί έφτασαν σε λιγότερο από τρία χρόνια κυβερνητικής θητείας τους 3.483 σε υπουργεία, δήμους, περιφέρειες και νομικά πρόσωπα του Δημοσίου, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ βολέματος «ημετέρων»....  Ο αριθμός των 3.483 μετακλητών αποτελεί ρεκόρ στα ιστορικά της ελληνικής δημόσιας διοίκησης ,

και «επιτυγχάνεται» από μια κυβέρνηση που από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατακεραύνωνε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. για κομματικούς διορισμούς. Το αποτέλεσμα ήταν να την ξεπεράσει…".

Στην ανάγνωση αυτής της είδησης, αυθόρμητα μας ήρθαν στην μνήμη οι δηλώσεις ενός προβεβλημένου κυβερνητικού βουλευτή, που είχε κάνει όταν το κόμμα του βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση. 

Και αναφερόμαστε στο άξιο στέλεχος της συντηρητικής παράταξης, Κώστα Κυρανάκη, το οποίο είχε ανακαλύψει ότι "υπάρχουν σαφείς σχέσεις μεταξύ τρομοκρατίας και Ρουβίκωνα", κι "αυτό αποδείχτηκε από την χαλαρή βόλτα που έκανε ο Κουφοντίνας μαζί με τον αρχηγό του Ρουβίκωνα στην Αθήνα ...", μας έχει διδάξει "τι εστί κομμουνισμός" ενώ αντικαθιστά σε ορισμένες περιπτώσεις τον εθνικό μας ρουφιάνοκαι γενικά συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα προσόντα για ένα κυβερνητικό βουλευτή.

Ο κ. Κ. Κυρανάκης λοιπόν, συχνά εμφανίζεται να μας κάνει επίδειξη των ιατρικών γνώσεων του και οικονομικών γνώσεων του, αλλά εμείς στεκόμαστε στα οικονομικά διδάγματα που μας πρόσφερε και αυτά έχουν σχέση με την συνάφεια της τιμής της βενζίνης και τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων. 

Νομίζουμε ότι πληροφορούμενοι την αρχική είδηση που παραθέσαμε από την "ΕφΣυν" για τον διπλασιασμό των προσλήψεων μετακλητών, από την κυβέρνηση των αρίστων και υποθέτοντας πόσο πληρώνουμε όλους αυτούς,  έχετε μια πειστική εξήγηση για την αστρονομική αύξηση των καυσίμων. (Πάντα όποτε είχε την κυβερνητική εξουσία η δεξιά διαχειριζόταν το κράτος σαν φέουδό της.  Να θυμίσουμε όταν ο γεννήτορας του σημερινού πρωθυπουργού είχε βρεθεί στην πολιτική αποστρατεία δήλωνε απροκάλυπτα "έκανα τα περισσότερα ρουσφέτια. Διόριζα όσους ήθελα". Ε, να μην απαρνηθεί και τις οικογενειακές παραδόσεις ο απόφοιτος του Χάρβαρντ),

Να 'στε καλά κ. Κυρανάκη που μας υποδεικνύεται πτυχές της οικονομικής κυβερνητικές πολιτικής που δεν μας είναι εύκολα αντιληπτές.


tsak-giorgis.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: