Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Η ΝΔ ΒΑΖΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ!

Γράφει ο mitsos175

 «- Κύριε πρωθυπουργέ, μετά την αποφυλάκιση του Λιγνάδη μας βρίζουν όλοι. Επιπλέον θα μας πάρουν στο κυνήγι με όσα δώσαμε στο power pass. Η δυσαρέσκεια αυξάνει συνέχεια».

«- Μην ανησυχείτε, θα κάνουμε τα συνηθισμένα. Μερικές δημοσκοπήσεις που αυξάνουν τη διαφορά!»

«- Μα πρόεδρε, δε θα τις πιστέψει κανείς λογικός άνθρωπος».

«- Πόσες φορές θα το πω; Δεν είναι για να τις πιστέψουν οι λογικοί, αλλά όσοι μας ψηφίζουν. Έτσι θα γλυτώσουμε τη γκρίνια του Σαμαρά και των άλλων. Σκοπός είναι να κάνουμε τη δουλειά μας ανενόχλητοι».

«- Κι η πλειοψηφία που διαμαρτύρεται»;

«- Γιατί νομίζεις διορίσαμε τόσους στην αστυνομία; Δεν μπορούσα να τους βάλω αλλού»;

Ο παραπάνω διάλογος μπορεί να είναι φανταστικός αλλά λέει με άλλα λόγια την αλήθεια.

Ποιοι κάνουν τις δημοσκοπήσεις. Η ΝΔ! Δηλαδή τα πετσωμένα ΜΜΕ της ΝΔ αναθέτουν σε φίλους του κυβερνώντος κόμματος να κάνουν δημοσκοπήσεις. Τι θα βγάλουν πρώτο και με διαφορά τα κομματόσκυλα; Αυτόν που τους ταΐζει.

Στην πραγματικότητα ο κόσμος βρίζει,

το δικτάτορα Μητσοτάκη όπου σταθεί. Τέλος με τα παραμύθια της ΝΔ. Θα δούμε τώρα την πικρή αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν.

Μήνυση έκανε ο Αλέξης Πατέλης, οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού στο Μακελειό και το Χίο. Λέει πως «η ομοφυλοφιλία δεν είναι κτηνοβασία και δεν είναι ανωμαλία. Η εξίσωση ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας τρέφει την ομοφοβία και τα εγκλήματα». Σωστή η φράση, μόνο που αυτή είναι η πρόφαση. Η μήνυση δεν έγινε γι αυτό που λέει, έγινε γι αυτό που δεν λέει. Ο Χίος έκανε αποκαλύψεις που πονούν τον Κούλη. Αντί να κάνει ο αρχηγός της γαλάζιας συμμορίας μήνυση γι όσα κατηγορείται, έβαλε άλλον.

Απόδειξη είναι πως τα ακροδεξιά στελέχη της ΝΔ όπως και οι παπάδες έχουν κατά καιρούς διατυπώσει τις ίδιες και χειρότερες ομοφοβικές σαχλαμάρες, που γράφει κι ο Χίος. Γιατί σ’ αυτούς δεν έκαναν ούτε παρατήρηση; Μην ξεχνάμε πως οι φονιάδες του gay αγωνιστή Ζακ Κωστόπουλου είναι επίσης ελεύθεροι χάρη στη ΝΔ.

Το θέμα με το Λιγνάδη δεν είναι η ομοφυλοφιλία του, αλλά ο βιασμός μικρών παιδιών και η ελευθέρωση του από ένα κόμμα που στήριξε και στηρίζει γνωστούς παιδεραστές. Έχουμε βιασμό ανηλίκων και κουκούλωμα (αρχικά), ενώ στη συνέχεια την κατάπτυστη απόφαση του δικαστηρίου.

Η ΝΔ βάζει λυτούς και δεμένους να υπερασπιστούν ένα παιδοβιαστή! Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία στα χρονικά του εγκλήματος. Δεν θα σταθούν όμως πουθενά και τίποτα δεν πρόκειται να τους σώσει. Η συνενοχή της ΝΔ στο κύκλωμα παιδεραστίας του Λιγνάδη είναι ολοφάνερη για τους περισσότερους.

Μητσοτάκη, πολλά ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί. Ξέρεις κάτι γι αυτό; Οι παιδεραστές του κόμματος σου μήπως ξέρουν αυτοί; Για ρώτα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: