Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΠΟΙΑ ΚΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, "ΜΑΥΡΙΣΕ" ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ.. ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ,


Ιούλης του 2015 όταν η «αριστερή» πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε το βροντώδες «ΟΧΙ» σε ποσοστό 62% του Ελληνικού λαού σε «ΝΑΙ»... στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Ιούλιος 1989:  Η πιό "άρρωστη" φάση της πολιτικής μας ζωής. Ο "αχταρμάς" της αριστεροδέξιας συγκυβέρνησης Τζανετάκη που υπονόμευσε και, σχεδόν, διέλυσε τις προοδευτικές δυνάμεις. 

Ιούλιος 1975: Ο Αρειος Πάγος αποφασίζει το "στιγμιαίο" και 
όχι το "διαρκές", αφήνοντας, έτσι, ατιμώρητους τους χουντικούς που είχαν καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία.

15 Ιουλίου 1974: Πραξικόπημα στην Κύπρο της στρατιωτικής χούντας Ιωαννίδη για την ανατροπή του Μακαρίου. Η χούντα εκπαραθυρώνει το Μακάριο, οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται το γεγονός κυριεύοντας, σχεδόν, τη μισή Κύπρο και οι αμερικάνοι, σαν "αντίδοτο", όπως μας "φόρε- 
σαν" τη δικτατορία το "67...τώρα μας "δώρισαν" τη Δημοκρατία του 74, "παλινορθώνοντας", ερήμην μας και την αιώνια δεξιά.. 

15 Ιουλίου 1965, αποσταCIA: Η ανατροπή του Γ. Παπανδρεου πραγματοποιείται. Ο πιό άθλιος Ιούλιος της ιστορίας μας. Οι αγοραπωλησίες βουλευτών με πρώτο τον εφιάλτη της δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη και άλλων και η ωμή παρέμβαση των ανακτόρων, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, εξευτελίζουν τον πολιτικό βίο της χώρας και προσβάλλουν βάναυσα τη θέληση του ελληνικού λαού, με κατάληξη την 7χρονη δικτατορία του 1967. 

Ιούλιος 1964:  Πρόεδρος Τζόνσον των ΗΠΑ αποφασίζει τη μεθόδευση ανατροπής του Γεωργίου Παπανδρέου. 

Ιούλιος 1963: Σε κάποιους δροσερούς "πρεσβευτικούς" κήπους της πλατείας Μαβίλη, δυό μήνες μετά τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, καταστρώνεται ο μακροχρόνιος σχεδιασμός ανάσχεσης της επερχόμενης άνοιξης των προοδευτικών δυνάμεων της πατρίδας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: