Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ!


Τελικά με τόσους βουλευτές που έχει ο Μητσοτάκης στο κοινοβουλευτικό μαντρί της Ν.Δ και οι οποίοι πιάνονται συνεχώς με γίδες στην πλάτη, ο πρωθυπουργός εκτός από αγροτικές επιδοτήσεις που λαμβάνει μέχρι σήμερα, θα αιτηθεί και τα επιδόματα που παίρνουν οι κτηνοτρόφοι.

Η πλάκα είναι ότι οι αποκαλύψεις με τις λαμογιές των "αρίστων" που αποκαλύπτονται, έχει δημιουργήσει τέτοιο πανικό στους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου, που τους οδηγεί να αντιδρούν σπασμωδικά σε βαθμό γελοιότητας. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις το ότι η ΝΔ εξαφάνισε τα ίχνη του Ανδρέα Κουτούπη από το site της, στο οποίο αναφερόταν ως συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της, μόλις αποκαλύφτηκε το φαγοπότι των 5,5 εκ. με 420 αναθέσεις, σε 40 μήνες; Τυχαίο θα είναι😅

Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα είναι να δίνουμε τον λόγο στους χρήστες του twitter:

➤ Μεγάλος πονοκέφαλος στη Νέα Δημοκρατία.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα,

να μη βρίσκουν υποψηφίους για τις εκλογές γιατί οι περισσότεροι θα είναι φυλακή ή εν δυνάμει κατηγορούμενοι.

➤ και Ροδάκος, στελέχη της ΝΔ, τσίμπησαν 420 συμβάσεις απ' το δημόσιο αξίας 5,5 εκατ. ευρώ. Δε φταίει η κυβέρνηση όμως, είναι παγκόσμιο το πρόβλημα. Μη ρωτάτε ποιο πρόβλημα, απλά δε φταίει η κυβέρνηση.

➤ Τι είναι οι Γαλάζιες_ακρίδες; Είναι πολιτικοί τεμπελχανάδες που ενώ σου λένε ότι είναι πατριώτες και αγαπάνε την ανάπτυξη και πιστεύουν στο θεό τελικά έχουν για πατρίδα και θρησκεία μόνο την μίζα και το μαύρο χρήμα.  

➤ Πόσα εκατομμύρια κλεμμένα λεφτά σου από γαλάζια παιδιά είσαι διατεθειμένος να καταπιείς, την ώρα που δεν έχεις ντεπόν για το παιδί σου, απλά και μόνο επειδή είσαι κολλημένος δεξιός; Ακόμα νομίζεις ότι είναι πατριώτες επειδή αγοράζουν ραφάλ;

➤ Έχουμε πολλά γίδια σε αυτόν τον τόπο.

Αλλά ...

Με αυτόν τον ρυθμό που πιάνουν τα στελέχη της ΝΔ_ΣΥΜΜΟΡΙΑ  με την γίδα στην πλάτη, θα καταφέρουν στην κυβερνηση_καρναβαλι  να μη μείνει κανένα γίδι ελεύθερο.

➤ Αν ψηφίζεις ΝΔ και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ζάμπλουτος (όχι απλά φραγκάτος, αλλά ζάμπλουτος), και δεν είσαι στην κλίκα της ΝΔ που τρώει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τότε είσαι ΒΛΑΚΑΣ, γιατί όπου και αν βρίσκεσαι οικονομικά ΘΑ ΣΤΑ ΦΆΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Βλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: