Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Ο Νίκος Παππάς έκανε μήνυση στη γραμματέα του Καλογρίτσα, η οποία δεν τον κατονόμασε ως παραλήπτη ή ως μεταφορέα των «φακέλων με τα λεφτά» που έφευγαν από το γραφείο του Καλογρίτσα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, έκανε μήνυση ο άσχετος, αντί να την κάνει ο σχετικός, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας. Η μήνυση θα πάει κατευθείαν στον κουβά, στο αρχείο. Τότε γιατί έγινε; Ως πολιτικός αντιπερισπασμός. Για να μην φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιδρά και ταυτόχρονα για να μείνει εντελώς έξω από το κάδρο της Καλογριτσειάδας ο Τσίπρας. Ο Παππάς, ο αμνός, ο αίρων τας αμαρτίας του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Κουρέλι η Δικονομία

«Εάν τολμήσουν να κάνουν μήνυση εναντίον του κ. Καλογρίτσα ή της γραμματέως του θα ακούσουν και όσα δεν έχουν ακούσει μέχρι σήμερα εντός του δικαστηρίου» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος (συνήγορος του Καλογρίτσα) απειλώντας τους συριζαίους,

σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ (μετά τα έγραψε και στο twitter). Ρωτάμε τον δικηγόρο (και όχι τον πολιτικό) Λοβέρδο. Αυτή η δήλωσή του δεν αποτελεί ομολογία ότι ο πελάτης του (που είναι κατηγορούμενος) και η γραμματέας του πελάτη του (που είναι μάρτυρας) κράτησαν αποδείξεις κρυφές από το Ειδικό Δικαστήριο; Σπάνια έχουμε ακούσει δικηγόρο να κουρελιάζει με τόσο ωμό τρόπο την Ποινική Δικονομία.

Μετά την κατάθεση μήνυσης από τον Παππά, ο Λοβέρδος προανήγγειλε ότι θ’ ακούσουμε τις αποκαλύψεις. Ελπίζουμε να μην είναι σαν τις προηγούμενες της γραμματέα του Καλογρίτσα, που «έβλεπε» φακέλους με λεφτά, αλλά να υπάρχει και καμιά απόδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: