Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΗΚΙΑ

Τρικυμία εν κρανίο πρέπει να έχουν οι υπεύθυνοι της Κουμουνδούρου. Ούτε πληρωμένοι από το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου να ήταν. 

Το να εμφανίζεται πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Aμυνας Δ. Βίτσας, εν προκυμμένου και να αδειάζει παταγωδώς την εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν μπορείς απλώς να το χαρακτηρίσεις πολιτική ανωριμότητα και μια λάθος κίνηση. Κάπως αλλιώς λέγεται ...

Εμφανίζεται, λοιπόν ο Δ. Βίτσας και μας λέει "Ο Α/ΓΕΕΘΑ χαίρει της εμπιστοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ" και παράλληλα ζητάει να διαλευκανθούν οι λόγοι της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ. 

Μόλις όμως πριν λίγες μέρες η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει το εντελώς αντίθετο στην τηλεόραση του Σκάι: "Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει υπ' όψιν της όσα έχουν αποκαλυφθεί και ανανεώνει την θέση του Φλώρου ως επικεφαλής του στρατού σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σαν να μην έχει ανοίξει κανένα θέμα. Θα έπρεπε να ανανεωθεί η θητεία του Φλώρου αφού δοθούν οι απαντήσεις αν τον παρακολουθούσαν και γιατί ... 

Εμπιστευόμαστε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον ελληνικό στρατό, και παρακολουθείτο για λόγους εθνικής ασφάλειας, αν οι παρακολουθήσεις γίνοντας για λόγους εθνικής ασφάλειας; Δεν μπορείς να εμπιστευτείς ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για τον ελληνικό στρατό και παρακολουθείτο για λόγους εθνικής ασφάλειας. Παρακολουθείτο για λόγους οικονομικούς άρα ήταν υπό ένα εκβιαστικό καθεστώς; Εκεί δεν εμπιστευόμαστε τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για να εκβιάζει ο ένας τον άλλον". είχε δηλώσει η Πόπη Τσαπανίδου. 

Εν κατακλείδι. Για τον Βίτσα ο Κωνσταντίνος Φλώρος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ,

για την εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμβαίνει το εντελώς αντίθετο με τον Α/ΓΕΕΘΑ.

Μια χαρούμενη οικογένεια δηλαδή, εκεί στην Κουμουνδούρου

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2023/01/blog-post_510.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: