Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Γράφει ο mitsos175

Ο επαγγελματίας γενικά κάνει περισσότερη δουλειά από ένα ερασιτέχνη. Όταν πρόκειται να φτιάξεις κάτι, θα προτιμήσεις φυσικά τον επαγγελματία. Γιατροί ερασιτέχνες πχ είναι η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων, τσαρλατάνων, που έκαναν πλάτες για να πάρουν τα παράλογα μέτρα και να κάνουν τις 5 δόσεις ηλικιωμένοι σαν τον Παπαδάκη για να μουντζώνουν τον εαυτό τους μετά. Παπαδάκη, κάνε 10 δόσεις από τα μπόλια, για να φασκελώνεσαι και με τα δυο χέρια. Επαγγελματίας είναι ο γιατρός μου, που έδωσε τα φάρμακα εγκαίρως και δεν κατάλαβα πότε πέρασε ο κορωνοϊός.

Όταν όμως πρόκειται για κλέφτες, δολοφόνους κλπ, να εύχεσαι, αν δεν μπορείς να αποφύγεις το πλιάτσικο, να πέσεις σε ερασιτέχνη. Το ζητούμενο είναι να απαλλαγείς από όλους, αλλά ο επαγγελματίας δήμιος θα σε πονέσει πολύ περισσότερο. Όπως κι ο κλέφτης της ΝΔ θα αρπάξει πολύ περισσότερα από το βλάκα Συριζαίο που θα αφήσει κάνα ψιλό. Ο κλέφτης της ΝΔ όχι μόνο θα σε ληστέψει, όχι μόνο θα σε δείρει, θα σου πει «χρωστάς κι από πάνω»!

Διαφωνώ λοιπόν κάθετα με την άποψη των ΑΡΔ πως οι κλέφτες της ΝΔ είναι «καλύτεροι» από αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χειρότεροι, τρις χειρότεροι. Είναι η διαφορά του να σκάσει ρεφορμιστική κροτίδα στα χέρια σου, θα τραυματιστείς, από το να σκάσει δεξιά χειροβομβίδα,

γιατί τότε θα γίνεις κομμάτια. Σκοπός βέβαια είναι να μη σκάσουν πάνω σου, αλλά αυτό οφείλεται στο τι θα κάνεις τις εκλογές.

Τουλάχιστον παραδέχτηκαν το αυτονόητο: Πως είναι κλέφτες. Γιατί ως τώρα μας παρουσιάζονταν σωτήρες! Είναι επίσης επαγγελματίες δολοφόνοι. 100 νεκρούς οι ηλίθιοι ρεφορμιστές, 35.000 οι νεοδημοκράτες και συνεχίζουν. Αυτό είναι η διαφορά επαγγελματία και ερασιτέχνη δολοφόνου: Το αποτέλεσμα. 350 φορές χειρότεροι οι νεοδημοκράτες και μάλιστα οι ρεφόρμες δεν έβαλαν πρόστιμα στα θύματά τους, τα γαλάζια καθάρματα το έκαναν! Βέβαια θα αναγκαστούν να τα διαγράψουν εντελώς ή να πληρώσουν αποζημίωση.

Ακόμα ένα καπιταλιστικό ψευδοδίλλημα. Όντως μεταξύ ναζί και οπορτουνιστών, οι ναζί είναι πολύ πιο επικίνδυνοι μαλάκες. Το είδαμε στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Οικονομία κλπ. Μαύρη αγορά, υποβάθμιση πτυχίων, σχολεία που εκρήγνυται ο λέβητας, κακοτεχνίες, σκάνδαλα, πλειστηριασμοί, εγκαταλελειμμένοι στα νοσοκομεία, χωρίς γιατρούς, φάρμακα, καταστολή, ψέματα κα. Όλα αυτά τα κάνουν επαγγελματίες στις καταστροφές, όσοι έχουν πρόγραμμα και οργάνωση να μας ρημάξουν. Δεν είναι ευκαιριακά τα χτυπήματα, είναι επαγγελματίες μισθοφόροι του μεγάλου κεφαλαίου.

Υπάρχουν όμως και οι Κομμουνιστές. Που δεν κλέβουμε καθόλου, που είμαστε επαγγελματίες στην εντιμότητα. Πχ ο δήμαρχος Πάτρας. Αντί να σπαταλά σε φιέστες, μεγάλους περιπάτους κι άλλα σκάνδαλα, για να φεσώνει τους δημότες, αρνείται πεισματικά ν’ αυξήσει τα δημοτικά τέλη. Οι Κομμουνιστές πάμε φυλακή, εξορία ακόμα και εκτελούμαστε, γιατί θέλουμε Ισότητα, θέλουμε καλύτερη ζωή για όλους. Αντίθετα οι δεξιοί μαφιόζοι, κλέφτες, ψεύτες, φονιάδες, βιαστές - όλοι επαγγελματίες - κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ας πάρουμε τέλος ένα παράδειγμα ερασιτέχνη παράνομου και επαγγελματία. Η καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο παραβίασε το νόμο. Μας καθάριζε, παρόλα αυτά έφαγε αρκετά χρονάκια. Η μαντάμ Καϊλή ζαμέ αετέ Κορωπί, έκλεψε 28 εκατομμύρια. Όχι μόνο δεν πήγε φυλακή εδώ, αλλά προκαλούσε λέγοντας μας «τεμπέληδες»! Τουλάχιστο οι Βέλγοι εισαγγελείς εκτίμησαν τον επαγγελματισμό της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: