Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Γράφει ο mitsos175

«Τουρτούρ και κουβερτούρ». Σε μετάφραση από τα «Γαλλικά», επειδή τουρτουρίζω, πήρα την κουβέρτα. Δεν μας φτάνουν οι βλακείες του δικηγόρου, έχουμε και τον Κούλη να μας λέει πόσο καλά περνάμε. Σαν αρνί στη σούβλα, αφού πρώτα μας έβαλαν στο ψυγείο.

Θα πετάξει ένα ξεροκόμματο προεκλογικά, ώστε να πάμε να τον ψηφίσουμε. Εμείς όμως, επειδή τον θεωρούμε γκόμενο, θα πάμε και θα τον πηδήξουμε. Στους μαυραγορίτες φίλους του δίνει δισεκατομμύρια, σε μας πενταροδεκάρες. Μας θεωρεί ηλίθιους γιατί τον ψηφίσαμε. Έχει ένα δίκιο σ’ αυτό, αλλά ο κόσμος πρόκειται να διορθώσει το τεράστιο λάθος που έκανε στις προηγούμενες εκλογές.

Βέβαια δεν έχουμε αντιπολίτευση. Οι κοιμισμένοι του Σύριζα μόλις ξυπνάνε, ασχολούνται με το ΚΚΕ και μετά το ρίχνουν πάλι στον ύπνο. Βρε κάντε αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη κι αφήστε το ΚΚΕ, γιατί όσο λέτε κουταμάρες, τόσο εμείς θα απαντάμε.

«Για τον Καλογρίτσα δε λες τίποτα» είπε η Καλλιόπη. Θα πω πως δεν έχω φάει ποτέ Καλογρίτσα, γιατί είμαι αλλεργικός στα θαλασσινά. Για τον άλλον έχω να πω, πως θα είχε την κατάληξη του Κοσκωτά, αν ο Τσίπρας ήταν σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Κυριάκος αντέγραψε τον πατέρα του, τον απατεώνα,

κατηγορώντας πολιτικούς αντιπάλους. Μόνο που τώρα δεν τον πιστεύει κανείς. Μια ματιά στα κανάλια δείχνει ποιος έχει στο τσεπάκι του τους δημοσιογράφους. Είναι όλοι από συγγενείς του Μητσοτάκη έως κομματόσκυλα, κι όλοι πετσωμένοι. Αλλά είπαμε, οι ρεφορμιστές του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν την ωραία κοιμωμένη περιμένοντας το λαό να τους ξυπνήσει με φιλιά. Εκείνο που θα πάθουν είναι να φάνε φάπες, γιατί ροχαλίζουν.

Θα γιορτάσουμε το Πάσχα καλά μου προβατάκια. Ή εσάς θα σουβλίσει ο Μητσοτάκης, ή εσείς αυτόν, δεν υπάρχει μέση λύση. Αυτό που στις εκλογές δίνουν κάποια δωράκια το κάνουμε και με τα γουρουνάκια τα Χριστούγεννα. Τα ταΐζουμε μήλα. Ξέρουμε όλοι το λόγο. Οπότε η ΝΔ θα μας ταΐσει επιδόματα, για να φάμε και το σανό. Σανός. Μεγάλη ποικιλία.

Σανός από Τουρκία. Δεν πρόκειται ποτέ να πολεμήσουμε τους γείτονες και συμμάχους. Θέατρο παίζουμε τον καλό και τον κακό. Στο τέλος αντί για εισιτήριο πληρώνουμε τις μίζες των όπλων. Γι αυτό στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία, γιατί σε μας (ευτυχώς) είναι άχρηστα. Μόνο τις μίζες τους τα παίρνουμε.

Σανός οικονομικός. 4,4% το επιτόκιο των Ελληνικών ομολόγων, τριπλάσιο από πριν αλλά πανηγυρίζουν. Γιατί; Γιατί έχουμε εκλογές. Στο μεταξύ το «βιώσιμο» χρέος μεγαλώνει με ταχύτητα φωτός. Σε λίγο θα ξέρουμε αν το σύμπαν έχει όρια για να χωρέσει το Ελληνικό «κανόνι». Θα βγουν μετά τα λαμόγια σαν την Καϊλή να μας πουν πως φταίνε οι «τεμπέληδες» οι Έλληνες. Από τους Βέλγους όμως το βρήκε.

Σανός εμβολιασμένος! Αν δεν είχαμε εκλογές, θα ήμασταν φυλακισμένοι και για να βγούμε έξω, όχι sms θα θέλαμε, χαρτιά από 50 υπηρεσίες κι άδεια από φλώρο στρατηγό. Αλλά με εκλογές είμαστε ελεύθεροι κι ωραίοι. Μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Μετά τέρμα η γιορτή της δημοπρασίας. Τα κεφάλια πάλι μέσα στο βόθρο.

http://tsak-giorgis.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: