Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΚΗΝΣΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ!

Εντάξει, είναι κατανοητό το να ακούς από το "αποσμητικό της λεκάνης στην τουαλέτα της κυβέρνησης" -έτσι είχε χαρακτηρίσει ο μακαρίτης Θ. Κανελλόπουλος τον ρόλο των κατά καιρούς κυβερνητικών εκπροσώπων- να σου λέει ψέματα με την συχνότητα που αναπνέει. Γ' αυτό άλλωστε πληρώνεται ο επαγγελματίας ψεύτης Γιάννης Οικονόμου.

Οπως και να το κάνουμε όμως, το να βλέπεις έναν γελοίο σαλτιμπάγκομ ένα πρόσωπο που έχει καθυβρίσει δημοσίως όλους τους ηγέτες της παράταξης στην οποία βρίσκεται σήμερα -για τον Σαμαρά είχε πει ότι διαθέτει "πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού", στον Κ. Καραμανλής είχε αποδώσει ότι είναι "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς" και στην βιογραφία που έκανε για τον Κυριάκο Μητσοτάκης τον χαρακτήριζε "λαϊκιστή, βαθύπλουτο γόνο του πολιτικού συστήματος" - να μας σερβίρει τέτοιες ηλιθιότητες δεν μπορείς να το προσπεράσεις. 

Κι αυτό γιατί ο Αδωνης Γεωργιάδης δεν είναι ένας απλώς τηλεβιβλιοπώλης που σερβίρει την σαβουροπραμάτεια του στους αφελείς, γαρνιρισμένη με τσιριχτή θεοκαπηλία και αρχαιοπληξία. Είναι αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος και πρωτοκλασάτος υπουργός, οπότε με τις αποφάσεις του, καθορίζεται σε ένα μέρος και η καθημερινότητά μας.

Βλέποντας το διπλανό τουιτάρισμα του, δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστείς για το "ταλέντο" του,

σε μια μόνο πρόταση να λέει τόσα ψέματα, δεν μπορείς να μην σχολιάσεις ότι θεωρεί αυτούς στους οποίους απευθύνεται ότι έχουν IQ τσιμέντου. 

O "αδελφικός φίλος" του Αδωνη, Α. Λοβέρδος δεν "σύρθηκε¨ σε καμιά δίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετά από έρευνα που είχε πραγματοποιήσει η τότε εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Το ότι το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας τον απάλλαξε από την κατηγορία της δωροληψίας, όπως και το ότι η "δικαιοσύνη" τους έβγαλε πεντακαθαρίδηδες τους τύπους με τα "αδιευκρίνιστα και απροσδιόριστα ποσά", δεν μας λέει τίποτα,

Αυτό όμως που φαίνεται εντελώς εξωφρενικό είναι ότι την κατάθεση ενός προσώπου -της γραμματέας του επιχειρηματία, Ευθαλίας Διαμαντή, η οποία ισχυρίστηκε  ότι από το γραφείο του εργοδότη της,  Χρήστου Καλογρίτσα έφευγαν τσάντες με λεφτά για τον ΣΥΡΙΖΑ- την χαρακτηρίζει έμμεσα δικαστική απόφαση! 

Κι ενώ ο Α. Γεωργιάδης ούρλιαζε για κάποιες περασμένες καταθέσεις μαρτύρων, σε βάρος του στην υπόθεση της Novartis και απειλούσε ότι "θα τους γδάρει και θα τους λιώσει"- τώρα μια κατάθεση ενός προσώπου -το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ψευδομάρτυρα και καταθέτει μήνυση εναντίον του-, την θεωρεί "απόδειξη" χρηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ από τον κεφαλαιοκράτη! 

Προφανώς δεν μας ενδιαφέρει ποιο κόμμα εξουσίας στεγάζει περισσότερα λαμόγια Αλλά να μας παρουσιάζεται και ο Αδωνης Γεωργιάδης σαν κήνσορας της πολιτικής ηθικής, παραπάει πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: