Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Η ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Γράφει ο mitsos175

Η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει κόλλημα με τις βάσεις. Τις βάσεις του θανάτου, του ΝΑΤΟ, που είναι για μια χώρα ένδειξη υποτέλειας και κατοχής. Τις βάσεις στις Πανελλαδικές για να πηγαίνουν στα ιδιωτικά κολέγια τα κούτσουρα με λεφτά, που δεν μπόρεσαν να πετύχουν στο Πανεπιστήμιο. Την οργανωμένη βάση των λαμόγιων, απατεώνων, καταχραστών, βιαστών, παιδεραστών, φονιάδων και κάθε λογής εγκληματιών που ξεπλένουν τα πετσωμένα ΜΜΕ.

Δεν σας κάνει εντύπωση που κανείς ΑΡΔ δεν ασχολείται για να ξεπλύνει το βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ Θέμη Χειμάρα, στο νέο σκάνδαλο; Θα μπορούσαν να βάλουν μια μπουγάδα, έστω χωρίς πρόπλυση ή ξέβγαλμα. Γιατί ο Χειμάρας, αν και προσπάθησε, δεν έπιασε τη βάση των πλιατσικολόγων. Άκουσα πως βούτηξε μόνο 400.000. (Μένει να δούμε αν τελικά είναι 900.000 ευρώ, όπως καταγγέλλει ο Πολάκης, ενώ ο Μ. Κοττάκης γράφει σήμερα στην "Εστία" ότι "ο κ. Χειμάρας φέρεται ότι εισέπραξε μέσω της εταιρείας του συνολικά 1,3 εκ. ευρώ για συμβάσεις από το Δημόσιο"). 

Ακόμα όμως και 400,000 να τσέπωσε, «λίγα είναι»; 2.000 φορές περισσότερα από το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πάνω από όσα βγάζουν το μήνα 500 εργαζόμενοι! Αλλά για τη ΝΔ είναι ένα πολύ μικρό πλιάτσικο, αφού οι «άριστοι» της κομπίνας και της λεηλασίας ασχολούνται με εκατομμύρια. Ο Χειμάρας είναι ερασιτέχνης μπροστά στα άλλα κομματόσκυλα.

 Γι αυτό και παραιτήθηκε. Η Καϊλή έπιασε τη βάση με τα 28.000.000 στον Παναμά, έχει όμως κάτι τραβήγματα με τους Βέλγους, έτσι δε τα δούμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Κρίμααα!

Σε άλλα κράτη βέβαια ο εισαγγελέας δε θα έπιανε μόνο το Χειμάρα. Όλη η γαλάζια συμμορία θα πήγαινε φυλακή. Θα χαρακτηρίζονταν αυτό που είναι: Μαφία! Δεν είναι ένας και δυο. Κάποιος που να μην έχει κάνει κομπίνα και να είναι στη ΝΔ υπάρχει; Δε νομίζω. Δε μιλάω για τους βλάκες με περικεφαλαία που την ψήφισαν χωρίς να είναι πλούσιοι ή βαφτιστήρια, λέω για τους κηφήνες στη Βουλή.

Να φτύσω επίσης κάθε έναν προσωπικά που ψήφισε το Χειμάρα. «Φτου σου να μη βασκαθείς και ξανά φτου σου»! Εκλογές 2019: Φθιώτιδα. Η ΝΔ παίρνει 41.076 ψήφους με το Χειμάρα να τον ψηφίζουν 7.742! Πολύ φτύσιμο, να πιω νερό. Οι εγγεγραμμένοι ήταν 147.371, έτσι το ποσοστό της ΝΔ ήταν στην πραγματικότητα 27,87% στο νομό, ενώ ο Χειμάρας έκανε πλιάτσικο χάρη στο 5,25% των ψήφων! Ολοφάνερα λειτουργεί η «δημοκρατία»! Να πούμε πως αν δεν ήταν και η ενισχυμένη νοθεία του εκλογικού νόμου δε θα ήταν καν βουλευτής, οπότε θα γλυτώναμε 400.000. Γι αυτό όμως είναι η ενισχυμένη αναλογική για να μπορούν περισσότερα καθάρματα να έχουν ευκαιρίες στη λεηλασία του δημοσίου χρήματος.

Βέβαια να το πούμε κι αυτό, ο Χειμάρας πήρε περισσότερα «κουκιά» από τα μικρά κόμματα που μπήκαν στη Βουλή! ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Μέρα 25, Ελληνική Λύση κλπ. Γιατί τον ψήφισαν τόσοι; Γιατί οι δεξιοί τέτοιοι βλάκες ήταν πάντοτε, τώρα θα αλλάξουν; Βρείτε άλλο λαμόγιο εκεί στη ΝΔ, να κλέβει περισσότερα. Επίσης βγήκε βουλευτής, επειδή κάποιοι άλλοι πήγαν για μπάνιο. Έτσι ο Χειμάρας και οι δικοί του έκαναν μακροβούτι στα λεφτά μας. Να προσέχουμε μανάρια μου. Πρώτα η ψήφος μετά η διασκέδαση. Αλλιώς διασκεδάζουν οι εγκληματίες εις βάρος μας.

ΥΓ: 1) Όλους αυτούς τους τιμωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ! Είπα να πω ένα ανέκδοτο, να γελάσουμε.

2) Ζητείται επειγόντως Βέλγος εισαγγελέας.


tsak-giorgis.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: