Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Α. ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφωνους μας άφησε η φλασιά που πήρε στον τηλεοπτικό διάλογο που είχε σήμερα ο Αρης Πορτοσάλτε μας τον συνάδελφο του, Δημήτρη Οικονόμου στο χαμαιτυπείο -σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του μακαρίτη Κώστα Μητσοτάκη- του Σκάι. 
Μας φάνηκε τόσο ενδιαφέρον που τον παραθέτουμε και σε βίντεο, ώστε να αντιληφθείτε που εντοπίζουν οι δεξιοί δημοσιολόγοι το πρόβλημα με τους κυβερνητικούς λήσταρχους του δημοσίου χρήματος, βουλευτές. 

Οσο απίστευτο και αν φαίνεται, άλλο τόσο είναι αληθινό, ότι το πρόβλημα στην κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για τα γαλάζια παπαγαλάκια, είναι ότι αποτελείται από άτομα που δεν έχουν την τεχνική και την εμπειρία να κλέβουν τον ιδρώτα μας, χωρίς να αφήνουν ίχνη και έτσι εντοπίζονται, δημιουργώντας πρόβλημα στην κυβερνητική παράταξη!

Διαβάστε τι είπε επί λέξη ο Αρης Πορτοσάλτε, με αφορμή ένα δημοσίευμα -το παραθέτουμε παρακάτω- που υπάρχει σήμερα στα "Νέα" και μας προϊδεάζει ότι σύντομα θα έχουμε άλλη μια αποκάλυψη για βουλεύτρια της Ν.Δ., που είναι κι αυτή ... απόφοιτη της σχολής Χειμάρα: "Σήμερα στα παραπολιτικά των Νέων διαβάζω ότι υπάρχει και τρίτη περίπτωση για την Ν.Δ θηλυκού γένους στην Βόρειο Ελλάδα, πάλι με δουλειές με το Δημόσιο. ... Υπάρχει άλλο ένα φάουλ στην Ν.Δ για να τα λέμε όλα. Είναι ότι αυτοί -σ.σ οι βουλευτές- είναι όλοι φρέσκοι, η νέα γενιά. Φέρτε πίσω την παλιά γενιά που ήξερε τα κόλπα για να φυλαχτεί"!!!. 

Δεν είναι απίστευτο; Πιάνουν μια σειρά "αρίστους" βουλευτές με τη γίδα στην πλάτη και για τα δεξιά φερέφωνα δεν είναι ότι ληστεύουν το δημόσιο χρήμα, αλλά ότι τα λαμόγια δεν είναι άξια να κάνουν μια απάτη της προκοπής χωρίς να εντοπιστούν! Εδώ πάλι τι να πεις; 

Η περίπτωση που αναφέρει ο Πορτοσάλτε,

αποκαλύπτεται από δημοσίευμα του "Παραπολιτικού" στα "ΝΕΑ" το οποίο αναφέρει: «Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψει συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: