Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: ΑΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ

Η συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Νίκου Αλιβιζάτου στην εκδήλωση «Μένουμε Ευρώπη;- Υποκλοπές και κράτος δικαίου» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει για το παρασκήνιο της υπόθεσης, προειδοποιώντας τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ότι αν ενδώσει στο «φλέρτ» του Αλέξη Τσίπρα θα είναι άξιος της μοίρας του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος:

«Όσο αλήθεια είναι ότι το να θεωρείς πως ο Βενιζέλος έγινε ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοησία, άλλο τόσο είναι (αλήθεια) και το επίμονο φλερτ που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο αρχηγός του για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Το έχω επισημάνει από εβδομάδος και πλέον, από αυτή εδώ τη στήλη και με κάτι τέτοια σαν τη σημερινή εκδήλωση, θεωρώ ότι ενισχύεται η άποψή μου. Αυτό πρέπει να το πω.

Διότι αποκλείεται να μην ρωτήθηκε ο Λεγάμενος (Τσίπρας) για τη συμμετοχή του Βενιζέλου στο πανελ και να μην απάντησε καταφατικά. Ρωτήθηκε, είπε βεβαίως να τον καλέστε και έτσι έγινε. Διαφορετικά δεν θα τον καλούσαν και ούτε θα συζητούσαμε σήμερα, πέραν της γραφικότητας του όλου θέματος το ερωτηματικό στο Μένουμε Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με το φλερτ μιλάω, ο Βενιζέλος μεγάλο παιδί είναι, εμπειρίες πολλές διαθέτει και από τη ζωή και από την πολιτική και τις βλέπει, είμαι σίγουρος, τις παγίδες από αυτόν τον ξαφνικό έρωτα που του δείχνει ο Λεγάμενος. Εχω δε τη βεβαιότητα ότι τον τελικό εναγκαλισμό θα τον αποφύγει.

Αν δεν τον αποφύγει, τι να πω. Θα είναι άξιος της μοίρας του. Διότι όλα τα καταλαβαίνω,

αλλά αν ενδώσει στο φλερτ ενός τύπου που μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια προσπαθούσε να τον βάλει φυλακή με βάση τις μαρτυρίες τριών κουκουλοφόρων, ε, ναι, θα είναι άξιος της μοίρας του (δις)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: