Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

«ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΝ ΕΠΟΙΗΣΑΤΟ», ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Εφαρμόζοντας την γνωστή ρήση «την ανάγκη φιλοτιμίαν εποιήσατο», ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει από τον Θέμη Χειμάρα να παραδώσει στο κόμμα την βουλευτική του έδρα. 

Ο κυβερνητικός βουλευτής Φθιώτιδας σαν άριστος νεοδημοκράτης κι' αυτός, και με όραμα να συμβάλει στην "διαρκή ανάπτυξη, της, κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας", όπως έχει διακηρύξει από την πρώτη στιγμή που έκανε την παρουσία του στον πολιτικό στίβο, βλέποντας ότι οι γελοίες δικαιολογίες με τις οποίες προσπάθησε να καλύψει τις λαμογιές του, μόνο χλευασμό προκάλεσαν, αναγκάστηκε να αποχωριστεί το βουλευτικό του αξίωμα για να μην "να πληγούν οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη, που με πίστη υπηρετεί η Κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης". (Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;).

Προσέξτε όμως κάτι. Τόσες μέρες το θέμα σερνόταν και το Μέγαρο Μαξίμου δεν πρόβαλε καμιά αντίδραση, Δείτε όμως την συνέχεια.

➤Χτες ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο f/b γνωστοποιεί ότι η εν λόγω εταιρεία, Smarts IKE του Θ. Χειμάρα, δεν έχει κάνει αρπαχτές μόνο 400.000 ευρώ, αλλά έχει πάρει παράνομα από το Δημόσιο έργα ύψους 902.000 ευρώ. 

➤ Ενα πιστό δημοσιοκαφρικό κυβερνητικό φερέφωνο, ο Γιώργος Παπαχρήστου, έχοντας αντιληφθεί το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση, με την απόφασή της να καλύπτει τις καραμπινάτες, προκλητικές αρπαχτές, του βουλευτή της Χειμάρα, ζητάει με χθεσινό άρθρο του στα "ΝΕΑ"να προσπαθήσει η Ν.Δ., να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Στο ίδιο "κράξιμο" και τα παπαγαλάκια του Σκάι, Πορτοσάλτε και Οικονόμου σήμερα το πρωί, που ζητάνε από την κυβέρνηση "να είναι πιο αποφασιστική" και να απομακρύνει τον βουλευτή της που ¨πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη". και "τσιμπούσε δημόσιο χρήμα με την εταιρειούλα που είχε"
Εκλογές έρχονται και οι υπάλληλοι του Αλαφούζου αντιλαμβάνονται το αυτονόητο που είχε εντοπίσει και ο Γ. Παπαχρήστου. Η περίπτωση ενός Πάτση Νο2 μόνο αλγεινές εντυπώσεις δημιουργεί σε μια μερίδα των ψηφοφόρων της Ν.Δ. 

 Οπότε για να μην έλθει "σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετώ",

και για να "μην αποτελέσει η περίπτωση αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς μας αντιπάλους" όπως γράφει και στην επιστολή παραίτησης του ο Χειμάρας, αποφάσισε σε συνεννόηση προφανώς με το κόμμα του, να εγκαταλείψει την βουλευτική του έδρα. (Και φυσικά ούτε σκέψη δεν πέρασε από τον "άριστο" να επιστρέψει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που καβάτζαρε από τις παράνομες μπίζνες του)

Ισως να ισχύει και αυτό που αναφέρει ο Π. Πολάκης, ο οποίος απολαμβάνοντας όλη αυτή την εξέλιξη γράφει στον λογαριασμό του στο f/b:

"Ο Χειμαρρας παραιτήθηκε πριν λίγα λεπτά γιατί ήξερε πως είχαμε τα στοιχεία για την ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ της δεύτερης εταιρίας του, που δημοσιεύσαμε πριν λίγο:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, σου είπα χθες, διώξε το Χειμάρρα, όσο προλαβαίνεις…..

Δεν με άκουσες!! ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ….την εταιρεία με τα λουκάνικα:

 Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως η δεύτερη εταιρεία του Χειμάρρα η SMART IKE -αυτή η οποία πήρε σε 2,5 χρόνια 900.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις - ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ  είναι η εξής:

Ως διευθύνουσα σύμβουλος στην εταιρεία αυτή (πληροφορικής) τοποθετήθηκε το 2019 μια κυρία ονόματι ΙΟΥΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ!

Αυτή η κυρία λοιπόν από τον έλεγχο του Τομέα Διαφάνειας του Συριζα -ΠΣ ,εκτός από CEO της εταιρείας πληροφορικής που ανήκε στο Χειμάρρα είναι από χρόνια η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία !!!!

Ένα μικρό κατάστημα που πουλάει λουκάνικα και ζαμπονοτυροπιτες στη Λαμία!!!!!!!!!!!!

Προφανώς με τέτοια προϋπηρεσία, ήταν η κατάλληλη για να αναλάβει και να απογειώσει τα κέρδη της εταιρείας πληροφορικής του Χειμάρρα 

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ πως η μεταβίβαση είναι εικονική, είναι πασίδηλη πως έχουμε να κάνουμε με ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΩΞΤΟΝ!!

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2023/01/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: