Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ! ΟΙ 41%, ΝΟΥΔΟΥΛΙΔΕΣ, ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΙ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΔΕΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥΡΕ!

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ακόμα και το Πεντάγωνο, που επέβαλε κυρώσεις, κατά της Ρωσίας, στις... εξαγωγές πετρελαίου και που ακολούθησαν όλες οι Δυτικές χώρες, αγοράζει πετρέλαιο, από την Ρωσία, σύμφωνα με την "Ουάσιγκτον Ποστ"
Με την νόθευση του αρχικού Ρωσικού μαζούτ και την επεξεργασία του με ουσίες διαφορετικής εθνικής προέλευσης, η Μότορ Οϊλ του Βαρδινογιάννη, που προμηθεύει τον Αμερικανικό στρατό, "ξεπλένει" την Ρωσική προέλευση της πρώτης ύλης και την παραδίδει, στο Πεντάγωνο.
Ένας έμπορος πετρελαίου, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ένας Τούρκικος τερματικός σταθμός μεσολαβούν, για την αγορά και μετά παραδίδουν στην Μότορ Οϊλ το μαζούτ, για επεξεργασία.
"Το Ρωσικό πετρέλαιο μετονομάζεται και πωλείται σε ένα ελληνικό διυλιστήριο που εξυπηρετεί τον αμερικανικό στρατό και άλλες χώρες που έχουν απαγορεύσει τα προϊόντα πετρελαίου (από τη Ρωσία)», αναφέρει το άρθρο.
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, λοιπόν.
Αλλά εμείς, πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας, για πετρέλαιο και βενζίνες, εξαιτίας δήθεν,αυτών των κυρώσεων, που μια χαρά τις ξεπερνάει ατιμώρητα ο Βαρδινογιάννης θησαυρίζοντας με τις δήθεν ελλείψεις!  Ε;;;
2019, πετρέλαιο 80 δολ. το βαρέλι, τιμή πετρελαίου θέρμανσης, 0,79 λεπτά.
2023, πετρέλαιο 80 δολ. το βαρέλι, τιμή πετρελαίου θέρμανσης 1,40 ευρώ.
Και όσοι δεν καταλάβαιναν, όταν ο τόπος βοούσε, για τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ για ελεγχόμενη πείνα, κρύο και φτώχεια των πληθυσμών,

ας αρχίσει, έστω και τώρα να τα συνειδητοποιεί και όχι να "σκοτώνει τον αγγελιοφόρο"!
Οι 41%, Νουδούλιδες, Κασσελάκηδες, Τσακαλώτοι, Ανδρουλάκηδες, σας έχουν κάνει τα μυαλά πουρέ!

 Εxclusive! "Ουάσιγκτον Ποστ": Forbidden Russian oil flows into Pentagon supply chain - After multiple changes of ownership, the fuel is sold to a Greek refinery that serves the U.S. military, a Post examination finds

Δεν υπάρχουν σχόλια: