Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ – ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ … ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ

Του Γιώργη Γιαννακέλλη


Το λιγότερο που θα μπορούσες να αποδώσεις σε κάποιους έμμισθούς δημοσιολόγους της Ν.Δ είναι ότι είναι κρετίνοι και εμπαθείς. Από κει και πέρα και επειδή έχουν πάει την καθεστωτική δημοσιογραφία σε άλλα επίπεδα, κινδυνεύεις να λερωθείς σε κάθε σοβαρή προσπάθεια σχολιασμού πονήματος τους.

Δεν θα μπω δηλαδή στην διαδικασία να σχολιάσω την γλοιώδη προσπάθεια που καταβάλλουν γνωστά παπαγαλάκια σαν τον Πορτοσάλτε και τον Τσιόδρα να μας βγάλουν όλους τρελούς και να δικαιολογήσουνε την αλαζονική απρέπεια του Βρετανού πρωθυπουργός Σούνακ ο οποίος ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μητσοτάκη, με αστεία προσχήματα.

Προφανώς έχει την αξία του η σχετική ανάρτηση που έκανε προηγουμένως ο σ. mitsos και το απίστευτο φιάσκο Μητσοτάκη. Δεν ξεχνάμε όμως ότι το Αγγλικό κράτος έχει ιστορία. Κ’ αυτή δεν είναι άλλη παρά μιας άθλιας ιμπεριαλιστικής- αποικιοκρατικής κρατικής οντότητας.

Oι Εγγλέζοι ήταν που τον Δεκέμβρη του ’44 εισέβαλλαν μαζί με χίτες και ταγματασφαλίτες στο μεγαλύτερο μνημείο της ανθρωπότητας, αδιαφορώντας για τις καταστροφές που μπορούσαν να προκαλέσουν. To είχαν μετατρέψει σε στρατώνα και πολυβολείο Κι όλα αυτά για να υπερασπιστούν το αστικό σύστημα και το σκυλολόι,

του αστισμού στη μάχη στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη.

vathikokkino.

Δεν υπάρχουν σχόλια: